Fortsatt rensning

Mesta delen av dagen har jag, Anneli och pojkarna tillbringat i mammas lägenhet på Borgmästaregatan och fortsatt att tömma den. Jag och Niklas hann upp med ett lass skräp i form av gamla hyllor och en del som varken vi eller loppisen vill ha. Träffade också mammas granne och min gamle kamrat Bosse och tillsammans bar vi ut en byrå som hans fru ville ha ner i garaget.

Niklas jobbade hårt inne i ett förråd medan Markus hjälpte Anneli att tömma ett stort skåp och packa allt som vi skulle ta hand om.

Välförtjänt paus på Grottans restaurang för lite kinamat blev det också.

Sedan jobbade vi på några timmar till. En hög för inlastning i bilen, en för Kyrkans Loppis och en som ska slängas. Men ännu återstår en hel del beslut att ta. Vad ska säljas och vad ska behållas?

Innan vi åkte tillbaka till Stockholm så tog vi vägen ut till Raili igen för fika och hej då. Våra begravningskläder lämnar vi kvar eftersom de ska användas igen nästa fredag. Men sedan åkte vi och givetvis snöade det, precis som vanligt den här vintern. När vi körde in i Örebro hade någon stackare krockat med en älg och köerna var långa. Då vaknade till och med familjen till liv en stund för annars sitter de ju mest och sover när jag kör.

Med mig på vägen upp hade jag Sveriges fina match mot Slovakien i handbolls-VM där det var gastkramande jämnt i första halvlek med bara ett måls övervikt och många underlägen och rena uppvisningen från svensk sida i andra som ledde fram till en 16-målsvinst till slut.

Och då hade vi precis kommit fram till Håkan och Birgitta i Hallstahammar för att hämta en kasse UFO-Aktuellt. Egentligen skulle jag ha plockat upp ett par tre lådor men de fick helt enkelt inte plats i bilen den här gången. Vi möttes av två glada hundar redan i dörren och Anneli hann med en kort tur runt huset, jag har ju redan varit här så jag sannade i hallen och pratade med Håkan.

Men nu är vi hemma igen. Allt uppackat, lite pizza inmundigad och bloggarna fixade. I morgon drar jag ned till AFU med det sista Flying Saucer Review-materialet som jag har är hemma plus en del annat. Måste tömma golvet så gott det går för att få plats med sakerna från mamma som nu ska gås igenom.

Anneli och Markus tömmer ett skåp.

mammaslgh110115

Niklas skruvar ner hyllor och annat i ett förråd.

niklasskruvar110115

Loading