Badminton

Dagens inledning bestod av hemmasysslor men också badminton med Stefan och den här gången var det hans tur att vinna med två bollar i avgörande set. 15-13 i baken blev det för undertecknad men kul att rusa runt en stund var det som vanligt. Spångahallen hade haft inbrott i helgen och tjuvarna hade stulit en rengöringsmaskin som Lena, som jobbar där. brukar göra rent golven med. En urgammal apparat som väger hur mycket som helst. Man undrar hur de fick med sig den ut. Och till vilken nytta.

Stack emellan med ett bankärende och plockade sedan upp en kebabrulle som jag petade i mig hemma vid köksbordet medan jag läste posten och några gamla tidningar.

Eftersom jag håller på att samla in material till min nästa bok så jagar jag bilder som jag hittar på nätet. ser jag någon bra bild så kontaktar jag fotografen och tack vare tips och eget sökande så dyker det upp en hel del sådant. I dag har jag fått klart med ett par fotografier från den otroligt duktige astrofotografen Peter Rosén i Stockholm. Ni som följt min blogg kanske minns när jag var uppe på taket till det hus där han bor och jagade ”ISS” för en tid sedan. Ni kan hitta en bild på honom här.

På jobbet var det jordbävning i Pakistan, mord i Stockholm och ett skottdrama på en skola i USA som upptog en del av tiden. Staffan och jag diskuterade gemensamma problem över en Husets toast på La Barca innan vi återgick till arbetet.

Efter att ha åkt hem med Taxi-Kjelle så hamnade jag i köket en stund. Frimärkena som jag lagt i press var torra och dem sorterade jag i fyra högar: Äldre svenska, ostämplade svenska av nyare årgångar, utländska och rymdfrimärken. Tog och rostade mig ett par mackor också och var i säng efter 02 någon gång.

Loading