Dagsarkiv: 13 december 2017

Badminton och jobb


En dag utan större händelser där jag hann jobba lite med mitt föredrag i Huddinge i morgon och spelade badminton med Stefan innan det var dags att äta lunch och ta bussen till jobbet. Tog också en bild av vår gran som står i ett hörn av tomten så att jag därmed fullföljt de sju utmaningsbilder på Facebook som Karin i VoF utmanande mig att ta för en vecka sedan.

Badmintonen var ingen höjdare och nu ligger jag under med 15–16 i matcher efter 15–10, 12–15 och 8–15 där det alltså såg hyfsat bra ut i början men där jag tappade mycket ju längre matchen gick. Nu är det bara att sikta på en utjämning nästa vecka.

När jag satt och bytte om så blev jag igenkänd av en vän till en av mina vänner som jag aldrig tidigare sett. Vi pratade en stund och sedan skickade jag ett mess till vår gemensamma vän eftersom han ville komma i kontakt med honom.

På jobbet blev det en lugn kväll men med mycket skrivande. Det är ju två saker som inte alltid hänger ihop. Och det började med att jag fick ringa vidare på ett knivmord på en skola i Enskede där en svenskfödd kille stack ihjäl en annan elev, en lika gammal pojke från Afghanistan som kommit hit som ensamkommande flykting och, enligt uppgift till mig, precis fått uppehållstillstånd.

En riktigt tragisk historia som inte var kul att skriva om.

Sedan blev det högt och lågt, rätt mycket men inget av större vikt. Hann gå till La Barca med Björn och ”Lunkan” och äta plankstek. Halt som bara den ute.

Tog mig hem vid 01.

163 total views, no views today