Dagsarkiv: 16 mars 2018

UFO-Aktuelltjobb

Jobbade några timmar med UFO-Aktuellt nu på morgonen men hann inte med så mycket som jag hade hoppats. Det är ju sällan man gör det. Men fick i alla fall så pass mycket gjort att jag kan slutföra den artikeln i morgon. Hoppas jag!

Pratade en god stund med vår tidigare ordförande Bevan Berthelsen också. Han är fortfarande rätt skröplig och hoppas på en operation för sin starr, men den drar ut på tiden. Inte roligt att knappt kunna läsa och jag hoppas att han kan få tid i ett annat landsting.

Under dagen fick jag besked från Omar Fowlers änka, som vi planerat att möta under vårt besök i England nästa vecka, att hon tyvärr inte kan ta emot oss eftersom golvet i en stor del av huset har rivits upp för att hitta ett problem med värmen. Så, skrev hon, vi får ses till hösten istället och den gången ska vi få med oss allt och inte bara en del som nu var sagt.

Har också mejlat en man i Danmark som hört av sig till AFU med en donation på hundratalen videoband. Försöker få till stånd ett möte i Köpenhamn när jag och Markus passerar den danska huvudstaden på vägen hem från Englandsresan. Då slipper vi betala dyrt porto för sändningen.

På jobbet blev det en bra kväll där jag fick börja med att samla in kommentarer från FRA, Säpo och en del experter för ett jobb som två andra DN-medarbetare gjort. Fixade fyra snabba kommentarer på en timma vilket var bra.

Annars hade vi en trevlig kväll, jag, Simon, Erik, Gurra, Marcus och Mathias och Lotten. Och sällskap fick jag också när Mathias följde med till La Barca och vi åt var sig entrecôte. Mellan skrivandet senare framåt natten, då bara jag, Simon och Erik var kvar, blev det en hel del matprat. Ett intresse som förenar oss.

Hemma vid 01.30 med en av de reguljära chaufförerna och där tog jag hand om lite post men också ett glas vin innan det blev sängen.

 399 total views