Dagsarkiv: 04 april 2018

Färdig med vampyrerna

I dag på förmiddagen skrev jag klart kapitlet om vampyrer och kan gå vidare till nästa, vilket har jag ännu inte bestämt mig för. men med som reselektyr på buss och tunnelbana tog jag en bok om uppenbarelser av olika slag. Där är jag särskilt intresserad av sådana där varelsen visat sig mer påtaglig och inte enbart spöklik.

Fick äta lunch med Anneli i dag eftersom hon började dagen med att arbeta hemma. Markus hade redan hunnit pipa iväg för att spela badminton och strax efter lunchen tog Anneli bussen för att åka och jobba. Och strax därpå upprepade jag samma procedur.

Innan det bar iväg ringde jag Safe Album och beställde lite fler insticksblad till mina frimärken. Pratade en god stund med killen som sköter beställningarna, vi har lärt känna varandra genom åren och han tyckte att jag borde komma och hälsa på nästa gång jag passerar Helsingborg.

Men sedan var det bäst att gå för att hinna i tid till jobbet.

Det regnade ute när jag gick till busshållplatsen och fortsatte med det hela vägen in till stan. Under tiden satt jag och pratade med lite UFO-Sverigefolk som Rickard Andersson och, Håkan Ekstrand och Mikael Karlsson. Jag kommer att träffa samtliga och många till när UFO-Sverige har styrelsemöte i Ängelholm till helgen.

Håkan E kunde berätta att han nu hade fått även den norske delen av tidningen och att den nu är på tryckeriet i Tallinn. Känns bra att nummer ett snart är på väg till prenumeranterna.

Framåt kvällen deltog jag i en telefonkonferens med Facebooks Mark Zuckerberg men tyvärr fick jag aldrig chansen att ställa min fråga. Däremot fick New York Times, Washington Post, ABC, NBC och alla de stora fråga… Men det blev i alla fall en bra artikel med egna citat.

Tog en paus med Björn Nordström på Lilla Asien. Kul att träffa Björn igen, det var ett tag sedan eftersom han och Maggie varit i Australien ett bra tag. Lite varmare där än här i Sverige…

Kvällens uppställning på jobbet hade en reserv, Carl-Johan Kullving som hoppade in eftersom Simon är på ledighet. Kul att lära känna denne sympatiske kille lite bättre. Vi jobbar väldigt sällan ihop och gör vi det sitter han längst bort från mig. Nu hamnade vi sida vid sida under kvällen då han var chef. Han är en av flera Mariebergare som jag hoppas får fast jobb snart.

När jag åkte hem och hade beställt min taxi över Taxi Stockholms obemannade telefontjänst fick jag samma chaufför för tredje natten i rad. Har aldrig hänt förut. Men eftersom det var en av mina ”ordinarie” chaufförer så var det bara trevligt och vi pratade bort tjugo minuter genom dimman på vägen hem.

Hemma satte jag mig och hjälpte Niklas med fyra bilder till Rapport-Nytt som han håller på att färdigställa. Och sedan gick jag ut på nätet och betalade ett par räkningar. Jobbade också en stund med att förbereda mötet i Ängelholm på lördag.

 394 total views