Dagsarkiv: 07 juni 2018

Värmen kom tillbaka


Efter en lätt kylig onsdag blev det en supervarm torsdag som jag inte riktigt kunde ta hand om eftersom jag höll mig inomhus under förmiddagen. Svarade på en del mejl som blivit eftersatta men började också jobba med UFO-Aktuellt på allvar då jag tog tag i en av de längre texterna för textredigering. Det tog nästan en timma.

Tog hand om en del tvätt också, hängde den och fyllde på med lite nytt. Sedan blev det lunch i form av stekt fläsk och vita bönor framför ”Simpson’s”. Hann inte så mycket mer inna det var läge att gå mot bussen.

Jo en sak, jag ringde en kvinna som ringt flera inom UFO-Sverige men som hela tiden sagt att hon ville prata med mig. Men det blev lite av ett antiklimax då kvinnan sa att hon blivit uppmanad att skriva ned allt och att hon inte visste om hon skulle orka det. Och att berätta allt för mig, som tydligen hade utspelat sig under stora delar av hennes liv, orkade hon inte heller.

Nasa hade flaggat för att det skulle komma en riktigt spännande nyhet i dag men ärligt talat, Nasa har gjort det så ofta och det som har kommit har inte alltid varit värt att skriva om. Men i dag höll man löftet då man förkunnade att Curiosity hade hittat spår av organiskt material i en tre miljarder år gammal sten.

Fyndet innebär att det kan finnas mycket mer att hitta och kanske betydligt tydligare tecken på liv, djupare ned i stenen och berget på Mars. Vem vet vad som kan ha funnits på planetens yta för några miljarder år sedan. Värt att skriva en artikel om – vilket jag gjorde.

Det blev ingen mat utanför huset i dag. Bara lite tilltugg alldeles utanför dörren då det bjöds på en enkel AW med alkoholfri öl och lite ätbart. Ni kan se en bild från detta här ovan.

Rätt mycket att skriva under kvällen men inga höjdpunkter vid sidan av Marsupptäckten.

Anders Bolling och Sujay Dutt tog för sig.

 419 total views