Dagsarkiv: 04 november 2018

Repris på National Geographic


I dag var jag med på National Geographic Channel igen. Det händer ju då och då eftersom det är en repris på en flera år gammal intervju. Själv har jag sällan koll på när de dyker upp men det brukar alltid vara någon som har sett det och som hör av sig. Som i dag.

På vägen till jobbet ringde jag Anna Bäckman, en tidigare arbetskamrat från tiden på Norrbottens-Kuriren i Luleå, som jag egentligen borde ha ringt igår. För det var då hon fyllde år. Men det gick lika bra i dag och vi pratade länge om ditt och datt.

Ufologiskt har jag svarat på några viktiga mejl som i båda fallen rör möjliga framtida donationer.

När jag kom till jobbet var det roligt att se statistiken över läsningen av min blogg om det nya science fiction-antikvariatet i Stockholm. Som ni kan se här ovan är det inte antalet läsare som mäts utan hur länge en läsare varit inne och hur ofta artikeln delats. Det är det som är ”engagemanget”.

Riktigt kul att de två eldsjälarnas satsning får uppmärksamhet.

Också den här dagen innehöll en del blåljusnyheter. Inte minst en explosion i Malmö där det var nästan omöjligt att komma fram till polisen. Av någon anledning hade man skickat hem sin pressansvarige redan klockan 23.

Mat blev det i form av pizza på La Barca.

Och dit gick jag riktigt sent eftersom jag i halvlek i matchen AIK–Sundsvall fick veta att jag skulle skriva några snabba slutsignalstexter efter matchen. Så det gjorde jag, en vinklad på Sundsvalls målvakt.

 365 total views