Dagsarkiv: 05 november 2018

Boksortering och försening


Några timmar med köks- och tvättjänst men också lite sortering av böcker i källaren så att jag kunde plocka ut kanske 100 tidningar och böcker som går att sälja till det nyöppnade science fiction-antikvariatet som jag besökte i helgen. Så startade dagen. Och med ett samtal från Ebbe Schön eftersom vi ska ses på onsdag.

Vår källare är fortfarande full av bokkassar som jag hoppas ska minska något i veckan då jag planerar att åka till Uppsala för att träffa Thomas Andersson och besöka hans antikvariat. Thomas är inte så lättflörtad så jag räknar med att få ta med en del av kassarna hem igen och istället placera dem bland den större högen som ska till Böckernas hus.

För er som undrar när UFO-Aktuellt ska komma kan jag bara notera att våra vänner i Norge ännu inte hunnit klart med sin del av tidningen. Detta påverkar också oss. Vår del gjorde jag klar för en månad sedan så den ligger hos Håkan Ekstrand för att slås ihop med den norska, när denna väl kommer.

UFO-Aktuellt kan bara beklaga detta men så kan det bli när vi som jobbar med tidningen gör detta på vår fritid och när vi hinner.

Under tiden har jag och övriga skribenter börjat jobba med nummer 4 som också den ska ut före jul.

En lugn jobbkväll väntade vilket inte innebär att jag skriver mindre, men under mera ordnade omständigheter. Alltså inga stora och snabba nyheter (utom en när Heathrow stängde en del av terminal 4 sent på kvällen).

Bilden här ovan visar min kvällsmat på Lilla Asien, en 20-bitars sushi som smakade alldeles utmärkt.

Mellan skrivandet dök en ny kommentar till min lilla video om Gösta Carlsson på Youtube upp. Skriven av Julius Gustafsson givetvis, mannen som vet allt om ufo och Gösta Carlsson-fallet utan att ha undersökt fallet (eller något annat ufofall heller för den delen) och utan att han läste en rad i min bok om Pollenkungen.

Jag måste säga att vissa personer är psykologiska gåtor. Men de gör samtidigt livet lite roligare!

I morgon är det ju dags för det så viktiga mellanårsvalet i USA. Ska Trump få godkänt eller den näsbränna han så väl behöver. Lögnerna fortsätter och man häpnar över dem. Ska de amerikanska väljarna nöja sig med det? Själv jobbar jag bara fram till 01 i morgon så jag missar spänningen. Trist, jag hade gärna jobbat den natten.

En bra kväll som alltså blev ganska lugn.

 351 total views