Dagsarkiv: 28 december 2018

Ny mysterieserie på DN


Nu lanserar DN den nya serien ”Mysteriejakten” med mig och Emma Arpstrand som bjuder in läsarna att tycka till om vilka ämnen vi ska ta upp. Ufo, spöken och chemtrails är de tre ämnen som vi har bett läsarna att rösta fram så här långt. Ännu så länge har vi alltså inte börjat filma men kommer att göra det så snart vi ser att det börjar peka åt något speciellt håll när det gäller våra ämnen.

För övrigt avslutade jag och Stefan årets badmintonsäsong med en holmgång i Komethallen. För mig var det chansen att åter putsa lite på mina dåliga siffror efter att ha haft en djup svacka under halva året då jag förlorade det mesta.

Men det finns lite hopp eftersom jag lyckats vinna en del nu på slutet och så även i dag där vi faktiskt inte hann spela alla tre seten eftersom folk stod på kö till vår bana. Men då var det redan klart efter 18–16 och 15–13 till mig, tajt, precis som det ska vara. Det betydde att jag putsade årets katastrofsiffror till 11–21. Kan lova att det blir bättre 2019.

Har också skrivit mitt sista kvarvarande brevsvar som blivit liggande några veckor för länge så nu är jag helt klar med dem. Skönt. Och så kom det ett gäng julkort till. Men nu undrar jag om det kan vara några fler som är på väg.

Hemma efter matchen hade Markus lagat makaroner och köttbullar.

Och så var det dags att gå tillbaka till DN igen efter fyradagars fin julledighet. Helgerna kring jul och nyår är inte särskilt händelserika så det gäller att hitta egna saker att skriva om. Och så fick det bli i dag också.

Min lilla paus tog jag på La Barca med en pljeskavica som är riktigt bra där.

När kvällen var slut hade det blivit ett antal artiklar, elva, innan det var dags att stänga butiken. Inte så illa med tanke på att det inte hänt särskilt mycket.

Åkte hem med en taxikille som det var länge sedan jag åkte med, Kenneth, som blev glad att återse mig. Så glad att han gav mig en tjuga till min pågående insamling till AFU. Hemma låg en tjock bok och väntade på mig: Geoff Fallas och Mike Hudsons ”Bufora Vehicle interference report”. Ett gediget arbete med bilstoppsfall samlade av de två Buforamedlemmarna. Boken hade en skriven dedikation ”to all my friends at AFU” från Mike Hudson som vi har hjälpt med material från våra samlingar, inte minst Buforas egna som jag har räddat under ett antal färder till Storbritannien.

Efter en stund hemma hörde Niklas av sig via Markus (som precis kommit hem från kompisar) och kunde inte ta sig från Barkarby eftersom sista bussen gått så det var bara att skrapa rutan från is och köra dit. Han hade varit ute med kören.

Hemma igen tog vi en bit tysk korv och sedan satte jag på en tvättmaskin. Markus var precis på väg i säng och strax före 03 var jag det också.

307 total views, no views today