Dagsarkiv: 29 december 2018

Lite brevskrivande och länkfixande


Satsade några timmar på förmiddagen åt att följa upp ett brev jag skrev i går med ytterligare eftersom den som skrivit till mig hade så många frågor. Men nu är jag i alla fall klar med brevskrivandet i år!

Och så har jag gått igenom mina länkar och rensat hårt bland dem. Borde man göra oftare eftersom det är lätt att man bara lägger till saker hela tiden. Där hann jag inte riktigt i mål. Får ta resten i morgon.

Dessa dagar mellan jul och nyår är lågintensiva jobbdagar vilket innebär att det inte händer så mycket planerat i världen. Å andra sidan får man hålla koll på det lilla som ändå äger rum.

Åt god kycklinglunch signerad Anneli innan jag tog bussen och fortsatte mot jobbet. Som sällskap hade jag Niklas julklapp till mig, den av Trump sparkade FBI-chefen James Comeys bok ”A higher loyalty” som efter de första 26 sidorna har visat sig vara en mycket bra läskamrat. Det finns en hel del referenser till Trump redan så här långt men utan att nämna honom vid namn.

Innan jag gick in på DN köpte jag en flaska alkoholfri skumpa som vi kan korka upp på nyårsafton.

Återigen en ganska nyhetstunn kväll men ändå nog mycket för att skapa mycket trafik på sajten. Monica plockade fram en ask choklad och bjöd på och sedan gick jag, Monica, Mathias och Gustav till en restaurang som jag aldrig tidigare gått till, Wang Asia Sushi Dumplings som ligger ett snäpp efter Rosa Drömmar.

Jag tog en 17-bitars sushi som visade sig vara helt suverän! Inte alls lik andra sushi jag ätit genom åren. Den här var varm och hade en sås som var helt underbar. 155 kronor kostade den och var värd varenda kronor – plus att det ingick en misosoppa som förrätt. Ni kan se vår mat på bilden här ovan.

Vi satt och pratade en stund om jobb och annat innan det var dags att gå tillbaka till datorerna på DN.

Vi är en något annorlunda konstellation på DN.se nu under helgerna, jag och Mia och Pontus är ordinarie men Amanda Dahl och Josef Svenberg är inhoppare. I morgon försvinner Mia på ledighet och vi blir ett delvis nytt gäng igen och till nyår blir vi en man kort.

Hemma var både Niklas och Markus vakna när jag kom innanför dörren vid 01.30. I Källaren låg småkusinerna Kasper och Linus och sov. Jag tog ett par smörgåsar och satte mig och fortsatte att läsa i Comeys bok. För så är det. Hittar man en bra bok är det svårt att sluta!

Kollade in mitt swishkonto och såg att Pontus skänkt ytterligare 50 kronor till AFU eftersom vi pratat om det precis innan jag gick från jobbet. Snyggt! Pontus har varit en stor bidragsgivare till arkivet under de senaste åren.

243 total views, no views today