Dagsarkiv: 20 januari 2019

Föredragsskrivande


Ägnade ett par timmar på förmiddagen åt att skriva klart mitt föredrag som jag ska hålla i Kristianstad på tisdag. Lite långt blev det så jag får nog ägna enstund åt att stryka i det i morgon. Men det är alltid bra att låta sådant man skrivit ligga till sig.

Ute är det kallt och snöigt och man skulle kunna tro att det har blivit vinter på riktigt. Och det är ju så numera att vintern kommer först en god bit in i januari.

Halt som bara den är det och det gäller att se sig för vilket jag och Björn fick tänka på när vi fick till Spice Corner för att äta i kväll. Chicken Tikka Masala för mig plus vitlöksnan som vanligt. Vi gick dit och hem mitt i gatan som var bäst sandad.

Skrev en artikel om ”superblodmånen” i morgon bitti, alltså en månförmörkelse som har sitt maximum 06.12. Funderar på om jag ska gå upp och titta. Kanske. I så fall tar jag bilen till Lövstabadet som har bra sikt åt väster. Ni kan se hur månen står vid den tiden i morgon bitti här ovan.

Ringde en källa på UD och fick ut lite uppgifter om vad samtalen mellan Nordkorea, USA, Sydkorea och Sverige hade gett i dag. De verkar gå bra och förs i en positiv anda. Och det är ju bra för oss alla.

På slutet av kvällen/natten förde jag en diskussion med en person som kallade sig ”You-Jin Wang” som kastade skit på UFO-Sverige. Mannen, som är född 1961, påstår att han var med i Hessdalen då vi var där och påstår också att han är med i UFO-Luftrumsbevakning. Nu finns ju inte den föreningen sedan många år och när jag påpekade det ändrade han sig och sa att den hade bytt namn. Jojo.

Att kasta billig skit på föreningen är enkelt, särskilt när mannen svarade att han aldrig läst något av det vi skrivit. Men han visste ändå hur dåliga vi var. Blir man trött? Ja, på folks okunskap och oförmåga att föra civiliserade samtal.

348 total views, 1 views today