Dagsarkiv: 21 november 2019

Mat med Staffan & intervjuad av Populär Astronomi


Inledde dagen med att träffa Stefan på Komethallen där det var dags för en ny badmintonmatch vilket alltid är trevligt. Dessutom var Stefan snäll nog att skänka en extra hundralapp till AFU. Nästan lika bra var att jag lyckades ta hem matchen med 2–1 efter en inte så lyckad inledning och en avslutning där jag sträckte mig lätt i benet och var nära att tappa min ledning – och därmed matchen.

Nu slutade det hela med 2–1 till mig efter 9–15, 15–11 och 15–12. Så nu leder jag med 16–15 vilket inte betyder särskilt mycket. Det är många matcher kvar i år.

Jag fick också möjlighet att ge Stefan de utskrifter som jag gjort på de sidor jag redigerat klart till nästa nummer av UFO-Aktuellt.

På vägen hem hämtade jag mat till mig och Markus då en journalist på Populär Astronomi ringde och gjorde en intervju samtidigt som jag skulle betala. Vilket gjorde att jag inte kollade i påsen med mat att jag fått det jag beställt. Det hade jag inte! Något jag kunde konstatera när jag kom hem då det inte låg kebabrullar utan hamburgare där.

Nå, de gick ju också att äta.

Packade upp lådan efter Tommy Nilsson innan jag åkte till jobbet. Tommy var fältundersökare inom UFO-Sverige på 1970-talet och när han nu har gått bort blev jag kontaktad av hans dotter som undrade om AFU ville ta hand om hans efterlämnade tidskrifter och klipp. Och det ville vi. Bananlådan med material kom fram i går och i dag skickade jag pengarna för transporten till familjen. Ni kan se några av klippen här ovan.

Framåt kvällen blev det besök på Lilla Asien med min tidigare arbetskamrat Staffan Kihlström. Jag kom dit lite sent eftersom beskedet om att Israels premiärminister Benjamin Netanyahu skulle åtalas för en rad brott kom en halvtimma innan vårt möte. Kul att prata bort en stund med Staffan!

Mycket kom att kretsa kring dagens utfrågning i representanthuset om Trump agerande mot Ukraina.

Till slut bar det hemåt även i dag för att jobba en timma med UFO-Aktuellt. Kom i säng vid 03.

Jag och Staffan på Lilla Asien.

 318 total views