Dagsarkiv: 04 februari 2020

Intervjuförfrågan och Markus till Malaga


I dag tog Markus planet till Spanien och Malaga där han ska tillbringa ett par veckor tillsammans med sin klass och ett antal svenskar som ska lära sig att spela bättre golf. Vistelsen ingår alltså i utbildningen för att bli en golfcoach på pro-nivå och jag körde dit honom en bit framåt eftermiddagen.

På vägen hem stannade jag i Rosersberg och plockade upp 50 exemplar av min bok ”Verklighetens Arkiv X” eftersom den är slut både hos mig själv och på AFU. Kul att efterfrågan är så stor!

Annars väcktes jag hyfsat tidigt när fönsterfirman ringde och ville boka en tid för att komma och mäta och kolla innan de drar igång med bytena på allvar. Efter det var det lika bra att gå upp och sätta sig vid datorn där jag fått ett mejl från en tidning i södra Sverige som vill skriva ett större reportage om mig och AFU.

Innan jag vågade bestämma en dag för att ses ringde jag Ebbe Schön som jag lovat att köra till Nordiska museet i mitten av den här månaden och bad honom se om han kunde hitta ett bestämt datum för detta.

Fick också telefon från en av skribenterna bakom Ufopodden i P3 som ville ha tips på fall till en kommande säsong så jag plockade fram två och nu ska hon läsa på om dem för att se om de kan bli bra radio.

Det blev en lite udda lunch i dag eftersom jag köpte med mig två Big Mac från McD i Stora Wäsby och fixade två rostade räkmackor med majonnäs till det när jag kom hem. Inte så illa. Satte mig en stund framför ett avsnitt ”Simpson’s” efter att ha varit igång sedan hyfsat tidig morgon.

Pratade också med Andreas på Armémuseum om att boka en tid för UFO-Sveriges medlemsträff i Stockholm i höst och efter ett litet mejlmöte med styrelsen vi kom överens om att den 22 augusti blir ett bra datum. Så sätt upp det i almanackan alla ni som är intresserade i Stockholmsområdet!

Framåt eftermiddagen fick vi bilder från Markus när han hade kommit på bussen från flyget och bland annat kunde vi se Gibraltarklippan sticka upp på en av dem. Nu får vi hoppas att han får ett par bra veckor där nere.

I dag läste jag ut ”Skumtimmen” och den var spännande ända till slutet. Hann precis klart innan jag kom fram till jobbet. Bra jobbat av Johan Theorin!

Mycket på jobbet, i mitt fall mest med fokus på Iowa och nomineringsmötena där. Jag fick uppdatera den artikeln otaliga gånger genom kvällen och dessutom skriva några olika versioner för papperstidningen. Och så skrev jag lite politik och coronavirus. En rätt normal nyhetsdag egentligen.

Matpaus på Lilla Asien i min ensamhet men bläckfisken var god! Passade på att svara på lite Messengerinlägg också.

Klockan 01 var det slut och jag tog en taxi hem, plockade med tvätten och fixade undan lite papper.

 180 total views