Svenska skidtruppen åker hem


Den svenska skidtruppen till de franska alperna vaknade upp till ett vintrigt och vackert Järfälla i morse och till ett guld i OS-curlingen och ett brons på damernas tremil. Ni kan se truppen bestående av Åsa, Clara, Claes och Anneli här ovan.

De glada skidåkarna kom tillbaka hem till Sverige i natt och efter frukost och prat här hemma i morse var det dags för alla utom Anneli givetvis att ta sig tillbaka till Örebro. Alla mycket nöjda efter en härlig skidvecka utanför Grenoble.

Sedan tittade jag och Anneli på en del av avslutningsceremonin innan det blev köttbullar med potatismos. Ute började snön falla allt ivrigare.

Pratade en stund med Peo i UFO-Sverige om att han kanske ska bli amerikanska MUFON:s Sverigechef. En fråga som jag har diskuterat med MUFON:s ordförande och min vän Jan Harzan under de senaste dagarna. Det vore väldigt bra för UFO-Sverige och en stor fördel för MUFON att få en person som Peo som skulle bli en länk mellan våra organisationer och göra att vi blir ännu bättre på att hålla koll på vad som händer på ufofronten i Sverige.

I dag fick jag faktiskt dubbelt sällskap när jag gick och åt min kvällsmat på jobbet, både Mathias och Åke följde med till La Barca där jag satsade på pizza. Kul att slippa äta ensam.

Jobbet i sig blev hyfsat lugnt med åtta artiklar och en större nyhet då en hus i Leicester exploderade och förstördes fullständigt. Helt jämnat med marken och troligen var det en gasläcka. Intervjuade också finansminister Magdalena Andersson i en helt annan fråga.

När jag kom hem låg alla och sov. Jag satte mig vid datorn och betalade räkningar och fixade lite annat. Tog också en stund med mina frimärken. I säng 02.30.

237 total views, 1 views today