månadsarkiv: april 2024

Möte hos Brakeley och podd

Möte hos Brakeley.

Efter att ha tagit pendeln till centrala stan gick jag över gatan till Brakeleys kontor i Stockholm där Johan väntade för att göra en djupintervju med mig om AFU, fundraising och flyttplanerna. Jag är långt ifrån ensam om att gå igenom en sådana här intervju och slutresultatet ska sedan presenteras för AFU och Hyresbostäder.

Det blev ett 90 minuter långt samtal där Johan ställde en lång rad frågor som jag besvarade så gott jag kunde. Allt med inriktning på hur vi ska kunna gå vidare med att hitta personer som är villiga att stödja AFU så att vi kan göra den allt mer nödvändiga flytten till nya lokaler i södra Norrköping.

Solen sken och det satt en massa människor på uteserveringarna kring Centralstationen och temperaturen smög sig över 18 grader.

Hemma igen hade Markus precis åkt efter att ha städat åt oss och Anneli hann jag se när hon i bilen kom körande till Barkarby station där jag satt i en buss därifrån och hon skulle hämta Ylva för att åka och fira Valborg med några vänner.

Jag passade på att ordna mina urklipp och bilder som rör amerikanska astronauter som tidigare suttit i en sprängfull pärm som inte längre gick att stänga till tre pärmar som det nu blir lättare att hitta i.

Satte också på en tvättmaskin med Annelis vinterjacka, för nu är det slut på kylan!

Tog mig några kavringsmackor med gubbröra som jag och Anneli rörde ihop i går och klockan 19 var det dags att spela in med Linus Nielsen som driver podden ”Finns det? ”. Många poddar är det!

Linus och jag.

Det blev ett trevligt samtal om allt möjligt från ufo och forntida astronauter till liv i rymden. Kommer att läggas ut under nästa vecka.

Efter lite jobb vid datorn tittade jag på en dokumentär om ”Titanic” på SVT Play och när Anneli kom hem vid 22-tiden hade jag hamnade framför ”Abba – The movie”. Så kan det gå när man är ensam hemma.

Loading