Markus får godkänt på exjobbet

Vi skålar för Markus!

Efter att ha suttit vid datorn hela dagen och opponerat på andras examensjobb, lyssnat på hur andra presenterat sin och blivit opponerade på så blev det äntligen Markus tur att presentera sitt examensjobb tillsammans med sin klasskamrat Erik sent framåt eftermiddagen.

Det var nervöst erkände han efteråt, men bara innan det blev dags att dra igång. När det väl blev hans och Eriks tur kom lugnet och allt gick bra och de blev godkända. Så det öppnade vi en liten flaska champagne och skålade för som ni kan se här ovan! Nu känns det att han börjar bli klar med sin utbildning.

Anneli har varit på jobbet i dag och själv har jag jobbat med att förbereda morgondagens intervju. Det har tagit sin lilla tid. Lagade lunch till mig och Markus när han hade paus och sedan fortsatte jag med mitt.

Egen wok och egen sås.

När Anneli varit hemma ett par timmar wokade vi fläskfilé och grönsaker och kokade äggnudlar. Anneli gjorde egen sötsur sås till det hela och det blev väldigt gott som ni kan se här ovan.

Innan dess ringde jag min arbetskamrat Mia som varit sjukskriven ett pass och nu mådde hon betydligt bättre och vi kommer att ses på jobbet i morgon.

Blev rätt mycket sittande vid datorn under kvällen. Bland annat med att planera för transporten av tre lådor ufomaterial från Florida till Sverige. Där har vi just tagit det andra steget. Eftersom materialet är väldigt värdefullt ur ett historiskt perspektiv så kanske jag får dra igång en ny insamling på nätet. Transporten med flyg från dörr till dörr kommer att kosta cirka 3.000 kronor. Vilken den är värd. Men, AFU har egentligen ingen budget för att betala för transporter så jag försöker alltid skramla till dessa.

Kikade en kort stund på del 1 av en dokumentär om Ku Klux Klan som var väldigt välgjord och intressant. Jag tänker inte missa del 2. Och kanske borde jag s eom del 1 också eftersom jag missade början.

Snön ligger kvar ute och eftersom solen faktiskt har visat sig i dag så funderade jag över när den klara luften skulle ge den första halorapporten. Istället kom ett annat iskristallfenomen före! Vid 21.20-tiden på kvällen ringde en man från Uddevallatrakten och rapporterade hur han såg två ljuspelare på himlen och att han dessutom tagit bilder på dem.

Vertikalpelare.

När jag fick fotona, och redan innan om jag ska vara ärlig, så kunde jag slå fast att det rörde sig om två vertikalpelare från någon ljuskälla på marken. Ni kan se hans ena bild här ovan och en annan bild här nedan. Orion lyser fantastiskt fint!

Vertikalpelarna igen. Orion och Oxen lyser vackert.

Klockan 01 kände jag mig färdig för i dag och stängde av datorn.

 124 total views,  1 views today