Dagsarkiv: 11 april 2024

Thomas kommer och hem igen

Undertecknad, Mikael, Anneli och Thomas.

I morse vaknade jag 06 efter en alldeles för varm natt på Stadshotellet i Mariestad. Fick aldrig ordning på temperaturen så jag vaknade många gånger och kände mig allt annat än utsövd när jag gick ned för att äta frukost.

Ute hade det regnat under natten men när jag körde till Martin som köpt min bok och som bor i Mariestad, höll det upp. Jag stoppade boken i hans brevlåda så nu var den levererad.

Förmiddagen ägnade jag och Anneli hos Raili på Ullerås och i dag låg hon och sov hela dagen. Det gick inte att kommunicera med henne även om hon visade tecken på att uppfatta att vi var där när vi böjde oss fram och pratade med henne. Tyvärr går det bara åt ett håll nu.

Efter 13 kom Annelis bror Thomas från Malmö och Mikael som hämtat honom i Skövde. Då kunde jag och Anneli köra till Rattugglan för att äta lunch. Men sedan satt vi och pratade alla fyra medan vi såg till Raili.

Personalen på Ullerås, och Fyrklövern som avdelningen heter, är underbart bra och de gör allt för att Raili ska ha det så bra som möjligt under sina sista dagar. Så när jag och Anneli var tvungna att köra tillbaka till Järfälla gjorde vi det i förvissningen om att Raili skulle få den bästa vård och tillsyn hon kunde få.

Egentligen skulle vi ha gått på teater i dag för att se Jussi Björling-föreställningen men vi ville inte hast iväg hem utan ta oss tid att prata med Thomas som nu tar över efter oss.

En låda med äldre nummer av UFO-Aktuellt.

På vägen hem stannade vi till i Köping för att äta på Max men också för att hämta en låda med UFO-Aktuellt som Monica Johansson ville skänka till AFU. Vi hann inte stanna så länge tyvärr men Monica hann i alla fall hälsa att hennes granne ”älskade” min nya ufobok. Det tackade jag för.

På vägen lyssnade vi på matchen Rögle–Växjö i P4 och när vi parkerat på uppfarten låg Ängelholmslaget under med 1–2 hemma. Eftersom de så långt ledde med 3–0 i matcher hade Rögle chansen tt ta sig till SM-final vid vinst.

Hemma var det bara att packa ur bilen och gå igenom posten och så kikade jag i mobilen för att se hur matchen slutade. Och tänk, Rögle lyckades vända 0–2-underläget (som det var) till vinst 4–2 och därmed blir det lagets andra SM-final.

Givetvis klappar mitt hjärta lite extra för Gösta ”Pollenkungen” Carlssons Rögle.

Sedan blev det tidigt i säng.

Loading