Dagsarkiv: 03 september 2017

Omväxlande jobb

Det är aldrig tråkigt att tillbringa en arbetsdag på DN.se. Och ofta är arbetet minst sagt varierande. Som i dag när jag jobbade hårt för att få klart en lång artikel om en ny bok där det finns ett stort avslöjande (som jag inte vill nämna här) men som måste godkännas av utgivaren och skrev en artikel om Socialdemokraternas och Vänsterpartiets förslag om tak för vinster i välfärden (intervjuade Jan Björklund och SD:s Stefan Jakobsson) så fick jag kasta mig över att snabbskriva en artikel om hur Sveriges chanser i VM-kvalet nu kommer att se ut.

Artikeln skulle vara klar till slutsignalen och jag hade sju minuter på mig dit. Alltid en roligt utmaning.

Allt gick bra och sedan hann jag kika en kort stund på slutet av matchen Frankrike– Luxemburg som sensationellt blev 0–0. Bra för Sverige (som vann över Vitryssland borta med 4–0) men ännu bättre om vi hade slagit eller tagit poäng mot Bulgarien i fredags.

Innan jag gick till jobbet packade jag väskan till Visby i morgon och åt lunch med Anneli som fixade korv stroganoff.

Slog en signal till Bernd Bartosch som jag inte pratat med på länge. Bernd var tidigare mycket aktiv i Stockholms UFO-förening under många år där han var en viktig kugge. I dag är han engagerad som prenumerant och intresserad. Det var roligt att prata bort några minuter med honom.

Eftersom det är sista dagen på skiftet blev det fika. Björn stod för vetelängden med rabarberinslag. Mycket god! Och vi hann även md ett besök på Ewog för middag. Då blev det kebabtallrik.

Har också lagt sista handen vid mitt föredrag som jag ska hålla i Visby i morgon:

Läs: Nördcafé med Clas Svahn

273 total views, no views today