Dagsarkiv: 14 juni 2018

UFO-Aktuellt och hemmajobb


Har fortsatt att skriva brev, rensa i mina papper och få ordning efter årets bokskrivande. Men jag har också börjat med UFO-Aktuellt på allvar. Fyra sidor helt klara blev det.

Det är alltid mycket pappersarbete en vanlig dag. Men jag lämnade också huset för att åka till Apoteket och hämta ut min näsmedicin som varit slut en vecka. Bra att ha med sig när jag och Carl-Anton åker till Skåne i morgon.

Skyndade mig hem för att inte missa invigningsmatchen i VM som var mellan värdnationen Ryssland och Saudiarabien där många tvivlat på Rysslands kapacitet. Själv kände jag mig rätt säker och hade tippat 2–0 i tipset på jobbet. Nu blev det rena målfyrverkeriet och till slut hade ryssarna gjort 5–0. Så kan det bli.

Ägnade lite dödtid under matchen åt att skriva en artikel till UFO-Aktuellt. det blev en ram som jag behöver putsa lite på men jag fick i alla fall ihop rätt mycket.

Bilden ovan visar infarten till Barkarbystaden. Sannolikt den fulaste och minst genomtänkta infart till en stadsdel som jag har stött på här i Sverige. En mur värdig Donald Trump och en räcka reklamskyltar som hämtade från en serie långfilmsavbrott i TV6. Jag fattar inte vad arkitekter och de politiker som varit inblandade i detta tänkt på. Varje gång jag kör förbi där blir jag bara förbannad.

Framåt kvällen åt jag och Anneli torsk med äggsås och färskpotatis varefter jag gick över till Gunnar för att be om hjälp med ett elproblem senare nästa vecka. Där blev jag sittande ett tag eftersom han och Vanja satt och åt efterrättsbullar på verandan tillsammans med Linnea och hennes kille som är från Bergen.

Tog med mig en bulle till Anneli och så satte vi oss i soffan och tittade på andra delen av Rillington Place. Lika ruskig i sin lågmäldhet som del ett. Det här kan aldrig sluta väl (och det gör det ju inte heller).

En sak till fick jag fixad i dag efter ett besök på Bauhaus. Skruvade fast en en lös kontakt och satte sedan dit höljet med badrumsspackel.

I säng i hyfsad tid efter att ha packat inför morgondagen.

Mer kommer.

 439 total views