Dagsarkiv: 24 juni 2018

Hem igen och ufojobb


Vaknade i Mariestad och sedan blev det frukost hemma hos Raili innan jag och Anneli packade oss iväg hemåt igen. Jag körde hela vägen utan stopp eftersom vi ville hem och äta lunch med Niklas och Markus. Och det blev en fin lunch med whiskygravad lax som Anneli gjort och så färskpotatis till det plus lite köttbullar att plugga med.

Skönt att komma hem igen efter helgens 95-milatripp med bröllop och släktträffande på lite olika håll.

Det blev en stunds soffsittande för att titta på England mot Paraguay innan jag stegade bort till datorn. Men just den matchen var ju riktigt kul att se med ett skönspelande England som gjorde 6–1 på stackars motståndarna.

Eftersom jag hade lovat Linda att skicka henne en sticka med bilder från bröllopet så ägnade jag en timma åt att plocka ut de bästa bilderna och filmklippen åt henne. Men jag får göra i ordning dem någon annan dag för en del av dagens fokus lades på att jobba vidare med UFO-Aktuellt nummer 2 för i år.

Bland annat skrev jag en artikel från min och Carl-Antons fältundersökning i Skåne förra helgen, det fall där en ung man sett ett miniufo på bara åtta meters håll. Det blev till slut tre sidor. Därefter tog jag mig an några andra artiklar som fyllde några sidor även de.

Pratade en stund med Tobias Lindgren som lovade fixa in lite grafik i en av bilderna som ska med i UFO-Aktuellt. En sak han är mycket duktig på. Jag jobbade i alla fall på framåt 01.30 med texter, bilder och layout vilket också inbegrep att skriva några artiklar själv.

Som ni kan se av bilderna här så gjorde Anneli och Markus en god insats genom att byta ut en trasig lina i persinnen i vårt sovrum. Den har varit trasig länge. Men efter någon timmas jobb så var den fixad och går åter att hissa upp och ned!

Bra att ha pojkarna att tillgå!

Anneli och Markus planerar persiennreparationen.

 373 total views