Dagsarkiv: 22 april 2019

Grattis till Björn!


I dag fyllde min arbets- och måltidskamrat Björn Nordström 60 år vilket vi firade med att jag fixade lyxfika i form av mackor med kokta ägg, majonnäs, skinka och leverpastej. Och påskmust!

Vi slog oss ned i röda sofforna hela gänget och tog en paus från eländet i Sri Lanka och lät oss väl smaka.

På förmiddagen fortsatte jag med att jobba med den engelska texten till AFU-boken och har nu klarat av 45 av de 50 kapitlen. Jag fick också förordet tillbaka, genomläst och korrat från Bob Rickard i London. Så det rullar på. Sent i kväll fick Bob också det långa kapitlet.

Pratade också med Stefan som håller på att läsa de färdiga engelska uppslagen, där har han inte fått alla än eftersom jag inte har gått i mål. Men tanken är ju att han blir första instans att läsa innan jag mejlar dem vidare till Bob.

Eftersom jag fick ta över Sri Lanka när jag kom så blev det till att skriva åt både papper och nät. Men strax före första upplagan skulle gå iväg gick jag och Björn till Rosa Drömmar där jag bjöd Björn på spaghetti carbonara.

I dag var det premiär för vår nya Frida att börja som livechef och det funkade hur bra som helst. Nu är det bara att hoppas att hon stannar ett tag så att vi hinner bli inkörda med varandra.

När jag kom hem vid 01.30 satte jag mig och förde in Bobs förslag till ändringar i mitt manus. Skönt att ha den kollen som han gör.

 329 total views