Dagsarkiv: 01 mars 2021

Måndag på riktigt

Lilla Asien i kväll.

Eftersom jag jobbar skift så är det inte alla måndagar som är början på min arbetsvecka. Men den här måndagen är det. Så klockan 14.30 tog jag taxi till DN och inledde mitt fyradagarspass. Fast ska jag vara ärlig så har jag jobbat varje dag de senaste 17–18 dagarna eller så. Antingen med rundringningen eller också med olika DN-jobb.

Och så med en del andra projekt som har med ufointresset att göra.

I dag skrev jag en artikel som ska med i nästa nummer av UFO-Aktuellt men fick också tid över till att läsa lite efter lunch, nu är det boken om häxprocesserna som gäller.

Det skulle bli en lugn dag på jobbet vilket gjorde att jag hann gå igenom en massa epost som blivit lidande under den senaste veckan. Matpausen berikades av ett besök på Lilla Asien där ni kan se restaurangens ägare på bilden ovan, båda bakom plexiglas. Som vanligt numera tog jag med mig lådorna tillbaka till redaktionen där jag fick sällskap av Monica.

I dag ”firar” jag 31 år på DN. Hade helt glömt att det var den 1 mars 1990 som jag började här men Linkedin påminde mig! Inte så jämnt att det är värt att fira men ändå kul att notera att det är årsdag i dag.

Tack vare Linkedin fick jag kontakt med en person i Nederländerna som det var ett tag sedan jag skrev till, nämligen Wim Kramer som är ansvarig för HJBF i Utrecht. Wim har besökt AFU och jag har besökt HJBF (som fokuserar på paranormala arkiv), men då hade de små lokaler i utkanten av ett samhälle. Nu har de ett helt hus! Man kan bli lite avundsjuk.

Också i dag har det blivit en del jobb med mitt och Hans Arbmans rundringningsprojekt. Folk hör ju av sig utan att tänka på att vi kanske inte jobbar så det kom några meddelanden under förmiddagen och det var bara att ta tag i dem. Men, jag har sagt det förut, det är lätt att jobba extra när man så konkret kan hjälpa sig arbetskamrater.

Framåt 01 var det dags att åka hem. Nu med några kassar böcker i händerna som jag fått av Amina när hon slutade. Det tackar jag och AFU för!

 133 total views,  1 views today