Dagsarkiv: 20 januari 2018

Ensam hemma


I dag är jag ensam hemma eftersom Anneli och Markus är i Mariestad och hälsar på Raili. Så jag värmde lite rester, såg på ”Simpson’s” och satte mig vid datorn en stund för att svara på mejl och skriva ett brev. Eftersom jag inte hade så många timmar på mig innan bussen skulle gå så passade jag på att läsa lite också, material som jag behöver veta inför mitt fortsatta bokskrivande.

När jag väl gav mig av till jobbet slog jag en signal till UFO-Sveriges gamle ordförande Bevan Berthelsen för att berätta de senaste nyheterna. Något han alltid uppskattar. Och det lät som om han själv mådde bra.

Arbetsdagen blev så välfylld av saker att göra att jag knappt hann läsa mina mejl och än mindre Facebook. Jobbade åt både nät och papper hela kvällen med nyheter om den amerikanska statsapparatens stängning, diverse Trumpsaker, attack mot hotell i Kabul och en sen brand i södra Stockholm där femtio personer fick utrymma hals över huvud.

Men jag skrev också att det nu är färdigförhandlat i alla instanser när det gäller domedagssekten Aum Shinrikyo och att galgen nu väntar ledaren Shoko Asahara och tolv andra sektmedlemmar.

Den sekten har jag skrivit ett kapitel om i min sektbok och jag har följt den under många år. En mycket märklig samling människor som försökte starta domedagen på egen hand.

Det blev övertidsjobb så jag var inte hemma förrän 02. Tog några hårda mackor och tittade på ”Simpson’s” innan jag betalade en räkning och hoppade i säng.

Bilden här ovan visar Simon som rensar en påse chips medan Erik och Sujay kollar in handbollen. Någon minuts paus i arbetet.

 476 total views