Dagsarkiv: 10 april 2021

Sol och blåst och ny film

Stillbild ur den film som Corbell publicerat.

Det hade hunnit mojna något från gårdagens blåst när jag gick ut i garaget med skräp sent på förmiddagen. Solen hade också vågat sig fram. Anneli hade tagit bilen till Niklas för att hjälpa honom med lite blomplantering och Markus åkte med till Bromma GK för att jobba.

Så jag ägnade förmiddagen åt att sortera digitalt material, prata med Staffan Kihlström och att tvätta innan jobbet.

Sent i natt fick jag tips om att Jeremy Corbell lagt upp en film som ska ha läckts från någon inom det amerikanska försvaret och som sägs visa något av de föremål som observerades från fartyg utanför Kaliforniens kust 2019. I det här fallet USS Russell. Ni kan läsa vad han skriver om filmen och se den här.

Corbell själv är säker på att den är ”äkta”, alltså att den har läckts på ett äkta sätt. Vad filmen i sig föreställer eller har för grund är självklart omöjligt att säga. Ni kan se en stillbild tagen ur filmen här ovan.

I dag passerade min lilla insamling 6.000 kronor vilket är bra. Transporten från Toronto kommer absolut att kosta minst dubbelt så mycket. Passade på att tacka alla som bidragit så här långt. Framåt kvällen donerade vännen Peter i Colombia ytterligare 1.300 kronor som jag får hämta på ett Western Union-kontor nu på måndag.

Under dagen redovisade Anders också siffrorna för förra årets bidrag och donationer till AFU som passerade 300.000 kronor. Det är väldigt bra och gör att vi kan hålla oss flytande. Dessa bidrag från en stor mängd enskilda gör att vi kan betala hyra och el varje månad.

Pratade en stund med Staffan Kihlström också och konstaterade att han mådde bra. Nu var han nere på Västkusten och jobbade med stugan. Hoppas kunna ses framöver när han kommer tillbaka upp till våra trakter.

Hann sitta en stund och gå igenom ett parti frimärken också i jakt på flygplan, elefanter och Nederländerna som vännen Gunnar samlar på. Hittade en del och kommer att leta vidare i morgon.

Också i dag åt vi nere i DN-entrén efter att ha hämtat maten på Rosa Drömmar den här gången. Var sin Drömburgare blev det och så bjöd Rosa på dricka. Bra att vara stamgäster även om vi aldrig sitter i restraurangen och äter numera.

Det blev en stilla ström med nyheter under kvällen och mitt fokus låg på nya siffror från Johns Hopkins-universitetet som visade att Sverige ligger topp-tre i Europa när det gäller smittspridningen just nu. Lyckades få en kommentar av Anders Tegnell trots att det var lördag, han var den ende av fem jag sökte som faktiskt återkom.

Skötte även coronalajven under sena kvällen.

Så här långt har det varit en bra vecka i alla fall. Många positiva mejl och inlägg på Facebook från tacksamma ufointresserade. UFO-Sverige står högt i kurs det märks och jag känner mig stolt över det vi gör. Många är glada över att få snabb hjälp och snabba svar och under kvällen dök en av UFO-Informations gamla tecknare upp och undrade om vi kunde ha nytta av hans kunskaper. Och det kan vi givetvis.

Klockan 01 var det slut för i dag. När jag kom hem satt Markus i soffan och såg på Masters så jag bredde några hårda mackor och hällde upp ett glas kall mjölk och anslöt. Upptäckte att en av mina Facebookgrupper hade publicerat ettinlägg om en engelsk ufolog som nu var bitter och skulle bränna sitt arkiv. Han hade faktiskt redan börjat.

Orsaken var att han var bitter för att folk bara var ute efter att få gratis information medan han bara fått betala för att ge dem det. Jag skrev till honom men har ingen större förhoppning om att få honom att ändra sig men det är för trist när sådana här saker händer.

I säng vid 02.45 efter att ha kikat vidare bland mina frimärken i jakt på sådana som Gunnar Karlsson samlar på. Det blev en del.

 146 total views,  2 views today