Dagsarkiv: 18 september 2023

UFO-Aktuelltjobb mest hela dagen

Möte om riksstämman 2024.

Klockan 14 i dag hade jag, Thomas Michanek och Jimmy Beris möte med en representant för Destination Jönköping för att diskutera möjliga lokaler för UFO-Sveriges riksstämma i maj 2024. Det blev ett bra möte och vi ska få några förslag att titta på som passar vår målgrupp och vår plånbok.

När mötet var slut hängde jag och Thomas kvar för att prata om medlemsmötet i Sundsvall nästa helg. 26 personer har hittills angett att de ska komma och med mig, Fred, Thomas och Tobias blir vi kanske 30 till slut.

Innan mötet drog igång satt jag och jobbade med nästa nummer av UFO-Aktuellt och efter mötet fortsatte jag med samma sak. Inte så mycket att rapportera förutom att det är ett jäkla jobb att göra klart allt. Mycket får jag ju skriva själv.

Har också hunnit hjälpa SVT i Södermanland med lite uppgifter sedan Kenth på rapportcentralen fått en förfrågan från en journalist där. Och så fick jag ett nödrop från Greg Eghigian som skulle lämna manus på sin ufobok i dag men var tvungen att få tag på en bild på James McDonald. Så det fixade jag på studs.

Det blev lite fixande med tvätten också samt en tur till återvinningen. Och efter kvällsmaten Vetenskapens värld om rymdmat. Annars var det datorn som gällde.

En av artiklarna jag skriver handlar om Avi Loebs expedition där han plockade upp vad han menar är fragment från ett interstellärt föremål som störtade i havet utanför Papua Nya Guinea. När jag satt där och skrev upptäckte jag att jag bara kunde hitta lågupplösta bilder på hans blogg så jag mejlade och fick som vanligt svar inom en kvart.

Säga vad man vill om Avi, men han är alltid snabb och alltid hjälpsam.

Före midnatt blev det sängen med Allan Mann-boken.

Loading