Packning inför England


Så var det bara i dag kvar innan det bär av till England för att träffa en rad ufologer och för att hålla föredrag på Truro College på College Road i just Truro i Cornwall den 7 oktober. Temat blir inte helt oväntat spökraketer men också AFU och UFO-Sverige.

Så jag har packat kläder och prylar, strukit det Anneli inte redan strukit och bantat mina anteckningar till föredraget så att de ska bli hanterbara.

Fick dessutom ett roligt mejl från vår medlemsansvarige Carl-Anton, som också är ressällskap till England, om att UFO-Sverige fått 33 nya medlemmar på två dagar. Ytterligare tio kom in senare. Och allt tack vare reprisen av dokumentärfilmen ”Spökraketerna”. Härligt!

Har pratat med Anders Persson som ska göra en fungerande enhet av mitt föredrag för den brasilianska onlinekonferensen (som börjar ta sig, titta här) där bilder och film ska in under mitt prat. Som så ofta när det gäller länder bortom Skandinavien så har också brassarna lyckats få till mitt förnamn fel – Class. Något ni kan se här ovan.

När Anders är klar ska min engelska översättas och textas på portugisiska. Och tittar ni på vilka som ska tala så är det många portugisktalande. Med några undantag som jag själv, Nick Pope, Stanton Friedman och Jesse Marcel III.

Men dagen har också innehållit en del världsliga ting som att tvätta, stryka, packa och klippa gräsmattan. Nu var det absolut sista gången den fick sig en omgång i år. När Anneli kom hem från en tur till Millesgården med Ylva och några vänner så fixade vi mat, drack ett glas vin och tittade på ett avsnitt ”Under kupolen” som börjar bli otäckt spännande. Och så måste jag lämna landet i tio dagar utan att vi kan se slutet…

Som vanligt har det varit stor trafik på Facebook också men framför allt har jag skrivit fyra brev till personer som borde ha fått svar för länge sedan. Sorry Ingela, Gunn, Mirjam, Tore och Maud för att jag inte har skött mitt brevskrivande bättre.

Fick också mejl från Peter Rogerson om att en annan av våra stambesök i London, John Rimmer, ville träffa oss också. Så jag hoppas att jag lyckas få in honom i vårt schema. Men ett besök hemma hos John och Judith är alltid trevligt så det är verkligen något jag ser fram emot. Om vi bara kan hitta en parkering. För där är det trångt på gatorna.

Pratade en stund med Anders Berglund om den kommande fältundersökarkursen och med Håkan Ekstrand som önskade mig och Carl-Anton trevlig resa. Håkan har varit med många gånger men alltså inte nu. Det blir säkert nya möjligheter i framtiden.

Upp 06 i morgon så det blev tidigt i säng i dag. Förhoppningsvis trött då. Gick upp extra tidigt i morse för att ordna den saken! Nästa blogg blir från Tyskland.

251 total views, 1 views today