Dagsarkiv: 21 mars 2023

Avbruten match och jobb med föredrag

Snödroppar hemma i rabatten.

Jobbade på med mitt föredrag som jag ska hålla på Arbetets museum i Norrköping i morgon under morgonen och nu har jag det mesta klart. Det kommer att ta upp en hel del kring hur vi i UFO-Sverige arbetar med ett fall och hur en utredning fungerar. Mest ifo och bara lite ufo men jag tror att publiken kommer att gilla det jag har att berätta.

Satsade sedan på en tidig lunch, redan efter 10, och var nära att glömma bort att åka till badmintonen. När jag i alla hast hade gjort mig klar upptäckte jag att Anneli hade tagit bilen till jobbet. Något som jag hade lovat henne i halvsovande tillstånd riktigt tidigt i morse. Så det blev till att snabbt ringa Stefan så att han fick ställa om och köra och hämta mig.

Väl på plats blev det en kort match. När jag ledde med 11–5 och kände mig i hyfsat gott slag fick Stefan ett hugg i vaden och vi packade ihop för säkerhets skull. Den tid vi skulle ha rusat runt på banan pratade vi bort istället.

Soligt och fint på tomten.

Hemma igen sken solen för fullt. Snödropparna hade tittat fram i rabatten och det var en allmän känsla av vår i luften.

Den tid som var kvar innan jag skulle ta bussen mot jobbet fortsatte jag med mitt föredrag. Och på bussen läste jag vidare i Chris Aubecks ”Alien artifacts” som jag nu snart har läst till slut. Ska bli en recension till UFO-Aktuellt av den.

Jobbdagen började före vanlig arbetstid eftersom jag hade ett möte relaterat till mitt skyddsombudsjobb på DN lite tidigare. Mötet blev kanske inte riktigt som jag hade hoppats men där måste vi fortsätta dialogen. Det tror jag alla inblandade insåg.

Sedan blev det artiklar och Ukraina och Trump. Det gamla vanliga alltså. Men också en del krim och så en kraftig jordbävning i Afghanistan där det drabbade området ligger så till att det kommer att ta minst ett dygn innan vi får veta hur många som omkommit.

Och så ser jag att min Loreenfilm nu har passerat 16 300 visningar.

Jag och Staffan.

När det blev dags för middag gick jag på Lilla Asien där Staffan Kihlström väntade. Staffan är ju pensionär sedan ett antal år men innan dess jobbade vi hop varje kväll under en längre tid och vi har känt varandra sedan 1990 då jag kom till DN.

Givetvis roligt att träffa honom igen men vi ses ju då och då på det här sättet. Och Hoisinankan vi åt var verkligen en höjdare!

Avslutningen av kvällen blev lugn med en del uppdateringar av olika brott och så jordbävningen. Hem vid 01.00. I morgon håller jag föredrag på Arbetets museum. Fri entré så kom gärna!

När jag kom hem upptäckte jag att jag uppenbarligen aldrig tryckte igång tvättmaskinen så det var bara att göra det och sedan gick jag igenom posten som låg på bänken i köket. Ett paket var från Ingvar Damm som hade skickat lite papper från sin tid i Köpings UFO-förening som nu ska till AFU men också en del diabilder som såg spännande ut. Får kolla dem i morgon.

I säng 02.30 efter att ha betalat en räkning och svarat på några mejl.

Loading