Kategoriarkiv: Paranormalt

Nytt bredband och klippjobb

Nya lådan.

Lådan här ovan är vårt nya bredband och tevebox som i dag har monterats av en servicekille som jobbar på uppdrag av Tele2. Så nu har vi alltså bytt från Telia till Tele2 vilket blir billigare och förhoppningsvis också aningen bättre.

Detta betydde att vi var utan bredband och kontakt med nätet i sex timmar under eftermiddagen vilket kändes lite ovant. Så jag satte mig med en stor hög med tidningsartiklar som skulle klistras in och fixade det medan teven puttrade på via parabolen. Vi har ju både hängslen och livrem när det gäller den.

I övrigt startade dagen med att jag tittade på Sara Hector som lyckades klara trycket och vann OS-guld i storslalom, verkligen bra gjort! Sämre gick det för mixcurlingparet och skidskyttedamerna men Sverige får väl vara nöjt med att vi nu leder medaljligan en stund. Det lär väl inte hålla i sig.

I dag fick jag en inbjudan av ufologen och författaren Kevin Randle att vara med i hans podd den 16 februari och att skriva en artikel om AFU för Society for Psychical Researchs tidskrift Paranormal Review. Två rätt olika saker som ni förstår.

Under dagen har jag fixat lite tvätt men också förberett ett litet föredrag jag ska hålla inför Annelis Qrage-kompisar i morgon kväll. Det blir ett ufoföredrag i all sin enkelhet.

Ni kan också se att AFU:s nedladdningssida växer och att den används som aldrig förr. Senast är det den brittiske ufologen Philip Mantle som har gett oss tillstånd att lägga upp digitala kopior av hans foton av ufologer. Det är roligt att arkivet används så mycket, inte nog med att vi får många besök (även om pandemin begränsat det under en period) utan de digitala tjänsterna är flitigt använda liksom vår försäljningssajt AFU Shop.

Det känns verkligen att vi gör skillnad.

Niklas blommor.

Framåt kvällen när vi ätit kvällsmat åkte jag och Anneli till Niklas lägenhet och vattnade blommor nu när han är i Kina och bevakar OS.

Och så fyllde Rickard Andersson 50 år i dag, något som skulle ha firats till helgen men som fick ställas in då en av småtjejerna i familjen blev sjuk i går och i dag testades positivt för covid. Rickard är UFO-Sveriges evenemangsansvarige (och ansvarig för UFO-Sveriges butik) vilket innebär att vi har ganska mycket med varandra att göra när det gäller fältundersökarkursen och riksstämman varje år. Dessutom är hans fru Victoria UFO-Sveriges sekreterare så familjen har sina fötter fast förankrade i föreningen.

Ett stort grattis till Rickard!

Det blev tidigt i säng för att hinna läsa lite. I morgon ska det snöa på morgonen.

 216 antal visningar totalt,  2 antal visningar idag