Kategoriarkiv: Paranormalt

Fin recension från Bibliotekstjänst

Upp i hyfsad tid så att jag kunde fortsätta att sortera in bilder från helgens kurs och plocka ut de som jag vill ha i UFO-Aktuellt och de som Håkan Blomqvist behöver i sin blogg om Glenn Steckling. Håkan gjorde en intervju med Steckling i baksätet på min bil (som kördes av Rickard) när de hämtade Glenn och hans fästmö Anna vid tåget i Linköping i lördags.

Jag har också fixat med tvätten som blev till ett mindre berg när Niklas anslöt i går.

Såg förresten att Bibliotekstjänst recenserat min senaste bok i ett häfte som kom för någon månad sedan. Hade missat det. Recensionen var skriven av Daniel Gustavsson och jag citerar den här. Det är nämligen sällan som tidningar skriver om böcker numera och som författare får man vara glad om någon uppmärksammar ens arbete:

”Clas Svahn är journalist men kanske mest känd som författare till böcker om övernaturliga fenomen. Nu är han aktuell med ytterligare en. I Det okända. Övernaturliga möten och fenomen avhandlar Svahn olika mytomspunna väsen. Det är allt från vättar, älvor, änglar och snömannen till vampyrer, häxor och internetmonstret Slender man. Sedan går författaren igenom olika möten med dessa varelser, både i Sverige och världen. Svahns berättarton är mycket sympatisk och alla möten analyseras välvilligt men med journalistens kritiskt granskande öga. Därtill är boken välskriven med många intressanta och kända bilder på övernaturliga möten. Oavsett om man tror på övernaturliga fenomen eller bara gillar dom ur ett populärkulturellt perspektiv är detta en mycket läsvärd och intressant bok. Ett måste för alla monsterdiggare!”

Man tackar!

Hann inte så väldigt mycket mer, utom att plocka lite med mina frimärken och skicka några mejl, innan det var dags att gå till bussen. Då hade pojkarna åkt för att äta lunch med vänner, hämta Niklas cykel (sedan är allting flyttat) och hjälpa mig och Anneli med veckans storhandling.

Hjälpte också Annelis mamma med att fylla i enenkät på nätet. Hon hade fått ett brev där hon uppmanades att göra detta efter att ha besökt vårdcentralen. Någon dator har hon inte och hennes mobil ”funkar inte”. Så efter lite letande på det papper hon fått hittade hon länkadressen (efter att först ha svarat ”internet” när jag frågade efter adressen jag skulle gå ut på) och jag kunde fylla i den närmare 60 frågorna!

På jobbet kom kvällen att handla om en enda sak: de paket med bomber som skickats till en rad politiker och till CNN från en, som det ser ut, ensam galning. Satt med den nyheten i nio timmar. Ingen matpaus utan jag fick äta macka vid tangentbordet. Och så fick jag jordnötter av Pontus.

Kul kväll med mycket att uppdatera.

336 total views, no views today