Fortsatt bokjobb och film på Metro

csvideometro
Startade dagen med att fortsätta skriva på boken. Det blir ju inte alltid så mycket gjort när jag bara har några timmar på mig innan jobbet, men jag fick i alla fall ihop 6.139 tecken vilket gör att jag nu har plitat ned 280.980 vilket i sin tur gör att jag sannolikt inte kommer att klara målet på 300.000 den sista februari.

I dag har Metro lagt ut sitt klipp med mig inför Källkritikens dag. Ni kan se det på min Facebooksida. När jag först kikade själv vid 11.30-tiden hade det redan setts av drygt 12.000 personer och vid 13 av 16.000. Ni kan se en skärmdump från det på bilden här ovan. Innan dagen var slut var siffran nästan 33.000.

Har haft en del kontakt med Emilie som producerar SR:s ”Ufopodden” och vi siktar båda framåt mot en paneldiskussion som jag ska vara med i på Fotografiska den 25 mars.

Det blev en paus framför teven och lite ”Simpson’s” under lunchen innan jag gick till bussen. Framme på DN inledde jag dagen med ett möte med huvudskyddsombudet och vi satt en stund och gick igenom en enkät som vi genomfört.

På jobbet blev det en del Trump men också nyheten om att det privata företaget Space X planerar att skicka två privatpersoner i en bana runt månen 2018. Låter som väl snabbt tycker jag och fick medhåll av Sven Grahn som skrev ett inlägg på min Facebooksida.

I vilket fall är det spännande att det åter finns planer på ett månprogram. Nasa siktar ju också i den riktningen.

Slog en signal och grattade Jenny S som fyller i dag också. Allt var bra och vi hoppas kunna få ihop en träff mellan oss alla vad det lider. Den förra sprack tyvärr.

Har jobbat med att skriva om Nils Bildt även i dag, mejlat honom i vanlig ordning men inte fått svar. Han vill helt enkelt inte kommentera domen mot sig.

Och P4 Kronoberg har världens roligaste rättelse i dag: ”Rättelse: I reportaget förekommer ett faktafel. Pizzabagaren Valentin var inte bakfull som reportern Jonatan Bergman tolkade det. I själva verket hade han träningsvärk.”

Det blir helt enkelt inte bättre än så!

Tog med mig Björn till Lilla Asien i dag där vi åt gott och pratade en stund. Alltid kul med matsällskap.

En bra kväll på jobbet.

När jag kom hem hjälpte jag en författarvän i England med några bilder som han behövde till en ny bok om ufo.

Loading