Ufojobb och sista dagen på passet

Satte mig och skrev klart en artikel till nästa nummer av UFO-Aktuellt så snart den var klar och jag hade lagt in den på sidorna så skickade jag det som nu är klart för korrekturläsning hos Stefan. Det återstår fortfarande två stora artiklar från skribenter som ännu inte har lämnat sitt material och så ska jag själv skriva ännu en. Men totalt sett så ligger jag hyfsat till med att få klart nummer ett för i år.

Anneli stack i väg och tränade medan jag satt och skrev och när hon kom hem hade jag schnitzlar med potatismos klara till lunch.

Gjorde också klart en text och ett antal bilder om Ante Jonsson-fallet som jag mejlade till Tobias och som han kommer att publicera på ufo.se när Ufopodden kör sitt nästa avsnitt på onsdag. Vi försöker alltid att ha en artikel med bakgrunden till det fall som tas upp i podden.

Eftersom jag har fått en ny bok från Bibliotekstjänst så började jag läsa den i natt och har fortsatt under dagen. Det är Stefan Spjuts bok ”Stalpi” och recensionsdatum är satt rätt snävt så jag får ligga i för att hinna läsa den. Problemet var bara att den kom som en digital fil som jag inte kan ta med på paddan. För det är ju på bussen och tunnelbanan som jag hinner läsa.

En vanlig blir det mycket skrivande och mycket läsande. Och just nu är det nästan mer än lovligt mycket sådant. Men till veckan blir det i alla fall en utflykt till Mariestad, Lund, Alvesta, Krokek och Norrköping. Skönt att lämna datorn ett tag.

På jobbet var det en rad händelsenyheter som sod i centrum, inte minst den svåra trafikolyckan utanför Lycksele där tre unga män dog. Sannolikt män från en flyktingförläggning om jag skulle gissa. Men också en del Trump och en del bråk i Trollhättan och Norrköping.

Sist på kvällen bjöd Erik på fika och vi kunde alla sitta ned en stund och göra något annat än att stirra i datorerna.

När jag kom hem, efter att ha åkt med Gabriel, en av mina fem favoritchaufförer, satte jag mig och läste en stund i ”Stalpi” och jobbade en stund vid datorn. I säng vid 02.30.

Loading