UFO-Aktuellt och P4 Extra


När jag vaknade i morse var (kanske inte riktigt) hela världen vit. Men fösta snön för säsongen hade i alla fall lagt sig över gård och bil. Så pass mycket att det höll sig kvar hela dagen och gjorde att jag fick gå ut och skrapa bilen så att Anneli inte behövde göra et när hon skulle köra till simningen efter jobbet.

Det är alltså bara att inse att nu är det vinter även i Stockholmsområdet.

Annars har jag suttit vid datorn hela dagen och gjort en enda sak: Jobbat med nästa nummer av UFO-Aktuellt. Det sista för i år. Ett avbrott, förutom lunch och kvällsmat, blev det då jag var med i P4 Extra i fem minuter eller så och pratade med Erik Blix om boliden som lyste upp natthimlen över Sverige, Norge och Finland i torsdags. Ett bra inslag och även om det inte blev så lång hann jag få med en hel del faktauppgifter som jag tror kan intressera lyssnarna.

Hittills har jag bara arbetat med inlagan och hunnit ganska långt under dagen. Men väntar på två artiklar innan jag har fått allt material. Dessutom ska jag själv skriva ett par bokrecensioner, en av dem hoppas jag bli klar med under morgondagen.

Som ni kan se av bilden nedan är förstasidan långt ifrån spikad. Men inuti är mycket klart. Så klart att jag skickade det på korrektur till Stefan klockan 01.30 i natt.

En paus till blev det faktiskt då Anneli och jag slog oss ned i soffan och tittade på ”Vår tid är nu”, del åtta var det och allt börjar dra ihop sig. Snygg serie som vi gillar. Och i dag kom man fram till 1946 då Per-Albin dog. Spökraketåret.

När jag sedan åter satt vid datorn så satte sig Anneli på andra sidan och tittade på Fobollsgalan på TV4 Play.

Har haft kontakt med Peo i föreningen också och vi ska ses efter mitt föredrag i morgon (som han kommer och lyssnar på) för att gå ut och ta en matbit efteråt. kanske hänger Niklas också på. Förhoppningen är att vi ska hitta en tid att ses för att göra en podd på prov.

Fick också stöta på Johan G på Rapportcentralen för att få lite mera text till Rapportcentralen noterar i tidningen. Och det fick jag prompt. Plus en liten illustration. Snabba ryck!

Klockan 02 var det dags att släcka och sova en stund.

UFO-Aktuellt håller på att växa fram.

246 total views, 1 views today