Bokjobb och NT-artikel

Sov ut till strax efter 10 i dag vilket var skönt efter några sena nätter på DN. Väcktes av ett pling då en kamrat på tidningen skickade en bild på Norrköpings Tidningars förstasida i dag där undertecknad står och rotar efter kassar med böcker i bak på vår bil.

Det är alltså den intervju som gjordes av journalisten Johan Ekfeldt när jag var nere på AFU för några veckor sedan som nu har kommit i tryck. Tydligen ska det ha blivit ett uppslag inne i tidningen också.

Läs artikeln: Clas söker alltid en naturlig förklaring

Jag och Markus passade på att titta på OS-invigningen samtidigt som vi åt lunch framför teven. Stilfull och måttlig kom vi fram till.

Sedan satte jag mig vid datorn och fortsatte skriva på nya boken. I dag ägnade jag mitt intresse åt yetin, alltså snömannen. Letade bra källor och läste och skrev. Lite drygt 7.000 tecken blev det till slut.

Fick också svar på mina kompletterande frågor från Luis Elizondo i dag. Tror faktiskt att han svarat för flera dagar sedan men att den långsamme pr-killen inte skickat det vidare till mig förrän jag stötte på i går natt. Nu kan jag börja skriva på den artikeln för såväl DN som UFO-Aktuellt.

När Anneli kom hem så gjorde hon klart en handlalista och så körde jag och Markus till Coop Forum och gjorde vår veckohandling. Egentligen skulle vi ha köpt revbensspjäll till kvällsmat men som vanligt fanns det inga svenska, bara färdigförpackade amerikanska varianter. Som vi inte vill ha.

Det fick bli entrecôte istället, dyrare men gott det med. Och coleslaw. Och pommes. Trots revbensmissen blev det en timmes trevlig rundvandring på butiken med en lång rad smakprover. Det är ju fredag!

När vi kom hem lagade jag och Anneli maten tillsammans och sedan åt vi de goda köttbitarna med var sitt glas Campo Viejo.

Efter att ha tittat på ”På spåret” och samlat ihop 38 poäng i appen så satte jag mig vid datorn igen, den här gången för att förbereda morgondagens Mello. Lyssnade och skrev. Tog några timmar. Och ska fortsätta i morgon då jag även kommer att lajva Mellot i DN-chatten.

Och så fortsätter folk att få våra vykort som vi skickade från Saigon i slutet av juli! Det enda goda det har fört med sig är att vi har fått kontakt med vänner som inte alltid hör av sig annars.

Norrköpings Tidningar i dag.

Och så här såg det ut på insidorna.

235 total views, 1 views today