Föredrag i Storvreta


Strax före klockan 11 satte jag kurs mot Storvreta norr om Uppsala där jag var bokad för att hålla föredrag för PRO Storvreta. Ämnet var ufo och omkring 40 personer kom och bänkade sig.

Jag blev väl omhändertagen med smörgåsar och te av Eva Tverin som var den i föreningen som hade bokat mig sedan hon upptäckt att jag pratat om ämnet för PRO i Öregrund för några år sedan.

Eftersom det var ett äldre klientel så hade jag givetvis en lång bit om spökraketerna men tog också upp de senaste Pentagonavslöjandena. Hela föredraget tog en timma och efteråt blev det en del frågor och en man kom fram och ville prata. Men ingen vågade berätta om någon egen iakttagelse, för det finns det alltid i en så pass stor grupp.

En sak var lite ovanlig när det gällde det här föredraget. På plats fanns nämligen två skrifttolkar, Victoria Zetterlund och Hanna Magnusson, som ”lajvade” det jag sade så att en hel del av det gick att läsa på väggen intill mina power point-bilder. Detta för att de som hör dåligt skulle kunna hänga med även de.

Tittar ni på bilden ovan kan ni se texten till höger om den bild jag visar.

På vägen hem svängde jag in till Uppsala i förhoppning om att kunna överlämna ett exemplar av UFO-Aktuellt direkt till en man som hade beställt det från UFO-Sverige. Han bodde i ett nybyggt område på södra sidan av stan men tyvärr var han inte hemma och svarade inte när jag ringde. Lite senare hörde han av sig men då var jag tillbaka i Stockholm.

När jag ändå var ute och snurrade tog jag vägen in över Stockholm för att lämna in min kamera för rengöring. Det har kommit skräp på sensorn vilket gör att det syns en liten suddig fläck på alla foton jag tar. Eftersom jag hade missat att Scandinavian Photo hade flyttat från Norr Mälarstrand åkte jag först dit bara för att få sätta mig i bilen igen och köra till Vasagatan, mitt emot Centralen, där de numera har sina stora lokaler.

Rengöringen gjorde susen och nu är kameran fräsch igen.

Ringde och pratade med Peo en stund också. Jag lider verkligen med honom. Att mista sin livskamrat måste vara hur tungt som helst. I det här läget räcker inga tröstande ord till. Jag hoppas i alla fall att vi ska kunna ses i slutet av maj.

Tidigare på dagen hade jag ett långt samtal med Emelie på SR som producerar serien. Vi diskuterade den nya säsongen av Ufopodden där jag hade lite synpunkter och idéer. När podden väl börjar sändas så kommer UFO-Sverige att ha hela bakgrunden till varje fall på vår webbplats så att den som är nyfiken på att veta mer kan få säker och välunderbyggd information.

Hemma igen efter en dag på vift lagade jag och Anneli tacos till oss och Markus. Himla gott, inte minst eftersom jag bara ätit mackor i dag. Gott också med en trevlig öl till!

Sedan blev det soffan en stund men också datorn då en del av mina ”reguljära” messare vaknar till liv! Fick också feedback på en diskussion jag haft med David som vill hjälpa till med att bygga karta från vår databas, vilket var bra. Men där är vi bara i början av ett stort arbete.

Sedan förde jag en diskussion med Andreas C som vill göra en spökraketteckning åt mig. Och vi har enats om att den ska visa händelsen i Kölmjärv så jag skickade honom lite underlag till den. Gav mig också in på Radio Gävleborgs Facebook för att svara på några inlägg som skrivits där efter det att Anders Berglund varit med i kanalen tidigare i dag och pratat lite allmänt om UFO-Sverige.

Jobbade sedan en stund med boken och det blev 3.000 tecken till om olika uppenbarelser där människor säger sig ha sett Jungfru Maria. Strax före 01 blev det sängen.

 484 total views,  2 views today