Ufojobb och lite packning


Jobbade på med UFO-Aktuellt någon timma i morse så nu är även Utblick klart och en del av Rapportcentralen noterar. Mycket återstår och flera texter väntas in. Så mycket mer lär jag tyvärr inte hinna innan det bär av till England på måndag.

Läste också vidare i Alfred Ruths ”Fermis filter” som är fortsatt bra men inte heller den lär jag hinna klart med innan vi reser.

Har fortsatt med packningen också och planeringen av fältundersökarkursen i mitten av oktober. Den ser jag verkligen fram emot – som vanligt! Eftersom det blir rekordmånga nybörjare i år så kommer det att bli särskilt spännande. Bara att hoppas att vi ska svara upp mot deras förväntningar.

På vägen till jobbet läste jag vidare i boken, ringde några samtal och grattade ett gäng på Facebook. I dag körde i alla fall inte bussen ifrån mig.

Bilen ovan tog jag i samband med min middag (pizza) på La Barca i kväll. När jag kom in för att betala min förbeställda mat låg en man närmast livlös på en soffa omgiven av andra som hjälpte honom. Flera pratade om att han fått en infarkt. Det var blod på golvet så han hade sannolikt fallit där och skadat sig. Till slut kom ambulansen (bilden) och då hade mannen hämtat sig något.

Det var lite bisarrt att sitta och äta där medan allt detta pågick.

Lugnare kväll på jobbet men efter ett tips skev jag dagens mest lästa artikel. En nyhet som fick till och med mig att höja på ögonbrynen. Det har nämligen visat sig att de 13 fotbollsungdomarna som blev instängda i en grotta i Thailand i somras inte hade varit ensamma! Fyra andra personer hade också blivit fångade i en grotta när vattnet steg.

När vi fått ut detta på DN.se rasade läsningen i höjden och efter fyra timmar hade fler än 50.000 läst den. Skrev nog tio artiklar till. Mycket att stå i men inget jätteakut.

När jag kom hem var Markus vaken och såg på teve. Själv satte jag mig vid datorn och gjorde klart ytterligare två sidor till UFO-Aktuellt, den här gången Rapportcentralen noterar. Vid 02.30-tiden packade jag lite innan det var dags att börja tänka på refrängen.

225 total views, 1 views today