Fortsatt kursjobb


Tog mig upp vid 09 för att fortsätta jobba på med förberedelser inför helgens kurs. För i morgon bär det av mot Kisa och Föllingen. Jag laddade in alla power point-presentationer i bärbara datorn och hann gå igenom nästan alla av dem, kolla bilder och filmer så att allt fungerar.

Senare på kvällen kom ett nytt återbud till kursen vilket gjorde att jag fick göra om några av bilderna och all gruppindelning och köra ut nya papper som deltagarna ska ha.

Givetvis gick inte allt friktionsfritt. En sticka jag haft med från jobbet med en massa material på visade sig helt blank! Tog med den till jobbet men inte heller it-gänget kunde hitta ett spår efter mina filer. Nu hoppas jag att jag råkat bland ihop stickorna och ska hitta den rätta hemma.

På vägen till bussen tog jag en titt på hur det går med arbetet med nya cykelvägen (bilden nedan) och det tar sig. Vet inte om jag är så förtjust i den egentligen, det finns ju redan en inte långt ifrån den här och nu försvinner ytterligare grönska och träd till förmån för asfalt.

Gjorde några tappra försök att få tag på Kicki Linna som fyller år i dag. Till slut ringde jag hennes man Roland som hade sin telefon på och kunde räcka över den. De båda befann sig i Venedig tillsammans med dottern Molly och hennes pojkvän. Lät helt okej.

Kicki och jag jobbade ihop på Norrbottens-Kuriren på 80-talet och hade ett antal riktigt bra år på Kuriren.

Rätt mycket kring Khashoggi även i kväll också men även lite svensk politik. Bra avbrott i form av ärtsoppa och pannkakor på Rosa Drömmar. På vägen dit lyste månen och Mars som ett par på himlen samtidigt som horisonten var så där höstvacker. Ni kan se den här ovan.

Sent på kvällen fick jag en uppgift direkt från chefredaktören som hörde av sig via vår slackkanal. En känd person hade avlidit och han undrade om jag jobbade och kunde skriva en artikel som sedan ska ut i morgon bitti när familjen gett sitt okej. Så det gjorde jag.

Fortsatte också debatten med killen på Facebook som inte tror på månlandningen. Fick understöd av Håkan E vilket jag tackar för. man blir så trott på folk som har skickat hjärnan på semester.

Nu är skiftet slut! Men när jag skulle gå ut till taxin var det nära att jag inte kom dit eftersom båda snurrdörrarna var trasiga. Till slut fick jag gå runt över Dagens Industri och ta den vägen ut.

Hemma fortsate jag jobba med kursen fram till 02.30.

Cykelbanan växer fram.

244 total views, 1 views today