Reklam för boken och spökraket


Nu börjar min nya bok om AFU så smått bli möjlig att köpa också genom andra kanaler än mig själv. I dag såg Tobias Lindgren till att det kom ut reklam om ”Verklighetens Arkiv X” på ufo.se och Aners Liljegren såg till att det går att beställa den engelska upplagan av boken via AFU Shop.

Här kan ni beställa den svenska upplagan ”Verklighetens Arkiv X”.

Och här den engelska – ”Files of the unexplained”.

När allt låg på sin plats hörde kollegorna på To the stars (TTSA) av sig och undrade om boken var ute till försäljning! Bra tajmning. Så jag skrev ihop en säljtext på engelska och mejlade dem inklusive en bild på omslaget. Nu kommer de att lägga ut reklamen med länk till AFU Shop på sin webbplats. När det blir klart vet jag ännu inte.

Anneli tränade sina tio minuter på motionscykeln och tog sig, med Markus hjälp, också till frissan i Åkermyntan. Men hem blev det bussen. Då hade jag och Markus brassat stekt potatis och kassler som blev en utmärkt lunch – Anneli fixade salladen.

Pratade med Bevan Berthelsen på vägen in till jobbet. Den gamle UFO-Sverigeordföranden är fortfarande kul att prata med även om han själv tycker att han har blivit gammal – 81 år. Men jag fick också lösa en del problem då det plingade i mejlen och det visade sig att såväl Radio Skaraborg som Radio Östergötlands reportrar inte hade fått min bok ännu.

Så jag mejlade Cilla på Semic som snabbt svarade (det gör hon alltid!) att något gått fel och böckerna inte hade skickats! Istället blev det snabb leverans av två pdf-filer så nu har båda stationerna fått boken innan vi ska pratas vid i morgon.

Mycket lugnare dag på jobbet än i går vilket innebar att det var mer vanligt artikelskrivande och inte lika mycket uppdateringar. Skrev i alla fall om att den musikfest som skulle anordnas i Rachel i samband med ”stormningen av Area 51” har flyttats till Las vegas, av säkerhetsskäl. För att inte locka onödigt mycket folk till minisamhället Rachel som ändå kommer att få problem. det bor ju bara 54 personer där.

Pratade med Åsa på DN Kultur som ska hålla i samtalet med mig på DN-scenen under Bokmässan och sålde fyra böcker till glada arbetskamrater.

Mat blev det på Ewog. Både jag och Björn åt Pad Prig Pao som smakade riktigt gott. Varmt ute som en sommarkväll när vi gick hem över bron.

Tidigare i dag fick jag mejl från Johan på rapportcentralen om ett fall där en kvinna sett en misstänkt spökraket i maj förra året. Platsen var söder om Malå så jag ringde upp henne och vi hade ett långt och bra samtal. Det slutade med att jag skickade henne en karta där hon skulle märka ut platsen och flygbanan på cigarren och dessutom lovade hon att skicka en teckning.

Sedan rullade kvällen på till 01 då det var dags att ge sig av hemåt. Slut på skiftet.

 862 total views,  1 views today