Äntligen klar med indexet!

En del av indexet.

När Anneli gick upp vid 07.30 var jag också vaken men låg kvar och försökte somna om, det gick inte så bra så jag plockade fram telefonen och började gratulera mina födelsedagsvänner. En av dem Mia på jobbet. Så grattis, Mia!

Men sedan satte jag mig vid datorn och fortsatte sisyfosarbetet med att göra indexet till min bibliografi. Och efter tre timmar hade jag faktiskt fixat det. Nu finns alla författarnamn och sidhänvisningar till de texter där man kan läsa om dem.

Precis innan jag skulle åka till jobbet fick jag också Mats bok skickad som ett pdf-dokument från Håkan E och nu ska vi gå igenom de båda böckerna under förmiddagen i morgon.

Det värsta är att den dag som jag hittar nya källor och vill trycka en ny upplaga så kommer nästan allt att få göras om igen.

Mitt i allt jobbet hann jag äta lunch med Anneli innan hon gav sig ut för att plocka skräp tillsammans med sina arbetskamrater, något de gör varje år vid den här tiden.

Jag hann precis klart och fick rusa till bussen bara för att missa den. Nu gjorde det inte så mycket, jag hann till jobbet precis i tid i alla fall och så fick jag en kvart på busskurens bänk i solskenet. 18 grader när det var som varmast i dag. Inte så dumt.

På jobbet träffade jag Carl som jag mötte i Göteborg i går liksom Kristina som också var är och jobbade i dag. Vi var överens om att gårdagens möte hade varit lyckat och bra på alla vis.

Som vanligt mycket Ukraina under kvällen och det blev flera artiklar plus att jag skötte lajven. Maten fick jag tag på genom att vandra över bron till Ibolina där jag inhandlade en kebabrulle.

Sedan rullade kvällen på. Och efter 01 hann jag dessutom läsa igenom det senaste UFO-Sverigeprotokollet som jag skickade vidare till Thomas Michanek för ytterligare en genomläsning.

Sedan bar det hemåt där jag tog ett par hårda mackor med kaviar innan jag satte mig vid datorn och skrev en baksidestext till Mats bok, en summering av AFU:s verksamhet 2021 till UFO-Sveriges verksamhetsberättelse och så rättade jag till lite skönhetsfel i min bibliografi.

Sedan var klockan 03 och det var dags att lägga sig.

 111 total views,  2 views today