Filmföredrag till brasiliansk ufokonferens


Den sammanbitne mannen här ovan är jag och det är så man kan se ut när man plockar en bild ur en film. För under förmiddagen har jag pratat in ett närmare timmen långt föredrag om spökraketer, AFU och UFO-Sverige på film som jag sedan – tillsammans med en massa bilder – har skickat till Anders Persson i UFO-Sverige.

Anders ska sedan se till så att bilderna hamnar på rätt plats efter mitt manus och när allt är klart så mejlar jag det hela till historieläraren och ufologen Marcos Kusnick som är en av arrangörerna bakom det hela.

Det hela blir en del av en stor Online-konferens om ufo som genomförs den 6 och 10 november i år. Ännu så länge finns det inget att se men webbplatsen är här för er som vill kika in senare:

Här kan ni se föredragen: UFOnline Brazil

Tanken är att vi ska bli närmare 20 talare men den ende jag vet vid sidan av mig själv så här långt är Nick Pope. 5.000 tittare hoppas man också på.

När jag hade spelat in det hela åkte jag pendeln in till stan för en sak jag var tvungen att uträtta. På vägen fick jag telefon från Share Internationals representant i Sverige som undrade om jag var intresserad att intervjua en av deras förgrundsgestalter nu när Benjamin Creme gått bort. Stora omvälvande saker var på gång i världen och det var bråttom att få ut budskapet.

Fick också telefon från en reporter som höll på med en artikel om Gösta Carlsson. Han konstaterade att jag var en av de få i livet som verkligen träffat ”Pollenkungen” så att jag också lärt känna honom. Fick mig att känna mig lite gammal.

Vi pratade länge och han skulle återkomma när han läst min bok som han precis beställt.

Och så kunde Carl-Anton meddela att vi slagit rekord för medlemmar i UFO-Sverige. 486 stycken hittills i år. Det kan ju bli 500 innan året är slut. Inte illa i så fall!

En annan siffra som kan vara intressant är att 0225-51766 går i graven i morgon. Det är ett nummer som många gamla UFO-Sverigemedlemmar känner igen som rapportcentralesn under många år då Kurt och Berit höll i verksamheten. Och gjorde det med den äran. Nu stänger Berit numret och övergår, som så många andra, helt till mobiltelefon.

Passade på att åka och klippa mig också plus att handla lite mat innan jag åkte hem där jag fixade allra enklaste kvällsmaten i form av gulaschsoppa med smörgås till mig och Anneli. Då var Anneli i full färd med att jobba i trädgården. Sedan såg vi på ”Under kupolen”, bara två skivor kvar nu, innan vi packade våra väskor inför resan till Göteborg i morgon.

Har en släng av ryggont också så det har blivit både övningar och värmekudde. Troligen för mycket sittande i bilen härom dagen. Avslutade dagen med att putsa skorna, rensa på datorns skrivbord och jobba lite med Aasheims samling.

Vi fick var sin tidning per post i dag. Spännande att se hur olika folk kan göra.

Anneli jobbade i trädgården.

292 total views, 1 views today