Förberedelser och vanlig jobbdag

I dag fick jag ”artikeln” som blev resultatet av ”intervjun” som tidningen Alma Nova gjorde med mig i går. Och den blev ungefär lika konstig som jag hade fruktat. Eftersom jag inte vill skriva om material som ännu inte publicerats så nöjer jag mig med att konstatera att jag svarade personen som ringde mig i ett långt mejl med tillrättalägganden och förtydliganden.

Ska bli intressant att se om han tar hänsyn till detta. Jag hoppas det. Vad jag framför allt vänder mig mot är ett påstående att jag skulle ”arbeta för någon”. Det är ett typiskt konspirationsargument, helt taget ur luften.

Min enda uppdragsgivare är UFO-Sverige och mig själv.

Satt en stund och förberedde kursen på förmiddagen. Några sena avhopp har ju ställt till det för oss och UFO-Sverige vill ju inte betala för tomma rum. Vår evenemangsansvarige Rickard Andersson har slitit för att lösa detta under kvällen. Men om det är någon som känner sig intresserad av att hoppa på kurståget så här i sista minuten så kan det finnas plats kvar.

Började läsa Inger Waerns nya änglabok, hennes sjätte bok i ämnet. Den här gången är den tunn, 113 sidor, och innehåller enbart brev rakt upp och ner. ”Änglabreven” heter den. Har hunnit till sidan 68.

En del av berättelserna känns lika tunna som boken, andra betydligt mer intressanta. Och trots änglatiteln så finns här också ett antal möten med Jesus. Återkommer om boken när jag har läst hela boken.

Mycket att göra på jobbet. Mest med mordet på den saudiske journalisten och regimkritikern Jamal Khashoggi som bara blir hemskare för varje dags om går. Ska man tro på de uppgifter som kommer från personer som hört en bandinspelning från konsulatet så ska Khashoggi ha sågats i bitar medan han fortfarande var vid liv.

Mitt i allt detta elände blev det mat påLilla Asien och sedan lyxfika som Gustav F ordnade med Bullens pilsnerkorv och bröd plus alkoholfri öl.

Pratade med Ebbe Schön en stund i kväll om att Skansen är på väg att införa Gårdstomtens dag helgen före julafton i år. Kul! Ebbe själv kommer att vara med och prata om detta.

 330 total views,  2 views today