En bra dag på Föllingen


Här har ni hela gruppen som deltar i UFO-Sveriges fältundersökarutbildning. Dagen har varit fylld av övningar, prata och information. Och för min egen del har jag stått och pratat mest hela dagen.

Två roliga höjdpunkter: Min och Tobias övning där vi överraskade deltagarna med en uppsänd sopsäck som sedan blev grunden till det fall som övningen byggde på. Den här gången var det inte jag och Tobias som spelade vittnen utan hela gruppen fick vara det och det var jag och Tobias som ställde frågorna. Vi vände alltså på allt den här gången.

Den andra var Glenn Stecklings föredrag. Glenn kom från San Diego och George Adamski Foundation och berättade under drygt 90 minuter om sina tankar om Adamskis teorier och om George Adamski själv. Det blev också tid för frågor men alldeles för lite tid för prat med Glenn på tu man hand efteråt. Där fick jag och Håkan 20 minuter innan han var tvungen att åka till stationen i Kisa dit han kördes av Rickard.

Många blev besvikna på att Steckling inte berättade mer om Adamski utan uppehöll sig ganska mycket vid kvasivetenskapliga och kvasifilosofiska frågor där han själv hade funderingar. Och även jag hade hoppats på mera information och mindre spekulation. Efteråt var det också många som tyckte att han inte hade svarat på frågorna utan istället pratat fritt om sitt.

Well, det var i alla fall intressant att träffa Glenn Steckling som visade sig vara trevlig och bra på många sätt.

I dagens övningar ingick också gruppfotografering som ni kan se ovan.

Och tipspromenad blev det – för mig i all hast då jag fick springa runt banan eftersom samtalet med Glenn Steckling drog ut på tiden. Nu gick det bra eftersom jag vann över Ole Brænne på utslagsfråga.

Vi hade också det sedvanliga lotteriet med 288 vinster på 200 lotter. Bara hos UFO-Sverige!

Och uppsändning av ufoballonger plus lite drönarflygning, båda signerade Tobias Lindgren. Tage Bång hade med sig sitt teleskop som när vi väl skulle titta i det hade himlen mulnat så vi kunde bara se månen.

Kvällen innehöll också en trerätters middag och några trevliga skålar. Och prat fram till efter 02.

Glenn Steckling under sitt föredrag.

Tipspromenad signerad Anders Berglund som jag råkade vinna.

Några av deltagarna vid lotterivinsten.

254 total views, 1 views today