Bokningar och intervjufrågor


Har passat på att boka möte med en ufolog som började intressera sig för ämnet redan 1960 till på tisdag i nästa vecka och sagt ja till en intervju med tidningen ”Nära” nu på måndag.

”Nära” är en tidning som AFU får regelbundet som en gåva från redaktionen, något vi är mycket tacksamma för. Det är en tidskrift som tar upp mycket inom new age och det paranormala och som har intervjuer och artiklar om många personer som vi vill ha dokumenterade på vårt arkiv.

Eftersom tidningen ville lotta ut några exempel av min senaste bok så kontaktade jag Semic som lovade skicka över tre böcker till förlaget.

Mina egna 25 exemplar av min senaste bok, den svenska versionen, ska jag få på posten i morgon eller på fredag.

Under förmiddagen fick jag också mejl från Annika på Storytel som ser ut att vilja gå vidare med flera utgivningar om sådant jag har skrivit.

Satte mig också och jobbade lite med lördagen möte i Göteborg.

Efter att jag och Anneli ätit lunch tog vi bussen till Vällingby för att gå på apoteket – dit vi båda hade ärenden – och sedan gick jag till tunnelbanan medan Anneli gick och tog en latte. Kul för henne! Första fikandet utanför huset sedan hälsenan slets av.

På jobbet gick jag raka vägen till ett möte med min skyddsombudskollega Thomas där vi skulle diskutera arbetsmiljön på redaktionen med den administrative redaktionssekreteraren och en hr-ansvarig. Ett bra möte, det tyckte både jag och Thomas.

Under kvällen blev det mest utrikesnyheter men också två ”misstänkta” explosioner, en . Linköping och en i Sollentuna. Båda visade sig vara smällare. Vilket väl säger något om hur på tå folk är när det gäller ”bomber” numera.

Annars var det rätt lugnt. Jag och Björn åt Wallenbergare på Rosa och sedan var sin glass på redaktionen. Brukar inte publicera matbilder på bloggen men den här Wallenbergaren med mos var riktigt god.

I dag kom jag faktiskt iväg vid 01. Inte alltid det är fallet. Och jag fick åka med Peter, en av de taxichaufförer jag oftast åker med. Men Peter berättade att han kommer att sluta med taxi, det går helt enkelt inte längre ekonomiskt. Istället byter han jobb och kör limousine. Låter bra men jag kommer att sakna honom.

 298 total views,  1 views today