Nästan klar med UFO-Aktuellt


Jobbade på med UFO-Aktuellt på förmiddagen och hann göra färdigt alla sidor om omslaget och en recensionssida där jag fortfarande inte har fått artikeln jag väntar på. Men jag skickade i alla fall iväg det jag är klar med till Stefan så att han kan börja sin korrekturläsning så snart som möjligt.

Att göra UFO-Aktuellt är ett grupparbete som inte blir klart förrän den sista skribenten eller illustratör har lämnat sitt bidrag. Den här gången väntar jag också på några bilder från en fotograf som lovat hjälpa mig på måndag. Så innan dess är jag inte helt klar. Men jag ligger i alla fall bra till eftersom jag och Mentz som gör den norska delen kom överens om att vi skulle vara klara den 2 mars.

Ringde Carl-Anton för att höra om vi har några exemplar av den nya upplagan av ”Mötet i gläntan” kvar att sälja eftersom en kamrat på DN, som är från Ängelholm, hört av sig och vill köpa tre exemplar. Och det är på håret, visade det sig. Enligt Carl-Anton har vi kanske fem exemplar i lager, sedan är upplagan på 500 slut. Den första på 3.000 är ju slut sedan länge även om jag har en liten hög kvar hemma. På bilden ovan kan ni se ett exemplar av de gamla upplagan.

Och så ringde valberedningen och frågade om jag ville ställa upp för ytterligare en omgång i UFO-Sveriges styrelse och där svarade jag ja. Det gör jag gärna. Att arbeta för UFO-Sverige är en ära och ett nöje.

Har börjat läsa en ny bok från Bibliotekstjänst också. En bok som jag fått i pdf-format vilket jag inte är så förtjust i då jag måste skriva ut den och sedan släpa omkring på lösa papper. Det är E. P. Ugglas ”Första hösten – Röd skymning” som är den andra delen i en serie som jag nu håller på att gripa mig an. Jag gillade den första men har bara hunnit 70 sidor i den här andra så jag kan inte riktigt bedöma vad jag tycker än.

Också den här ördagen fick jag möjlighet att skriva lite Mello när jag totade ihop en slutsignalstext efter den fjärde och sista deltävlingen som gick från Malmö. Jag tippade rätt på vilka två som skulle gå direkt till final, vilket inte var så svårt trots att jag inte läst en rad om dem eller hört en sekund av deras låtar. Hann Ferm och Victor Crone var gjutna.

Victor Crone träffade jag och intervjuade några några i Tel Aviv förra året. En mycket sympatisk och trevlig kille som jag önskar all framgång.

Jag skrev också om skandinaver som fastnat på Grand Canaria på grund av en sandstorm, ett par artiklar om coronaviruset och om den högerextremist, fylld av tokiga konspirationsteorier, som sköt ihjäl nio oskyldiga människor på två barer och sedan även sin mamma i Tyskland tidigare i veckan.

Vandrade till La Barca och åt en entrecôte innan det var dags att fortsätta skriva. Väldigt blåsigt!

Hem efter 01. Då ledde Bernie Sanders i Nevada.

 197 total views,  1 views today