Besök av Andreas Cromnow

Jag och Andreas.

I dag fick jag besök av Andreas Cromnow som bor i Örebrotrakten. Vi ses verkligen inte särskilt ofta men har flitiga utbyten av tankar och bilder på Messenger. För Andreas är en väldigt duktig illustratör vars bilder jag har använt i både UFO-Aktuellt som i DN faktiskt.

Det blev en mycket trevlig timme på verandan där vi åt var sin korv och svettades i den drygt 30-gradiga värmen. Andreas donerade pengar till AFU och fick ett exemplar av en av mina böcker i gengäld. Dessutom hade han med sig en sedel från Sven Palmkvist som jag också träffat och som ville bidra. Stort tack!

Innan dagen kom så långt hade jag hunnit få stryk av Stefan i badminton med de trista siffrorna 10-15, 8-15 och 12-15 vilket inte var särskilt upplyftande.  Dessutom hade jag lett två av seten med 8-2 och 7-2 för att sedan rasa. Kan bara skylla på att jag jobbat väldigt mycket och sovit lite den gångna veckan. En tröst är ju att jag fortfarande leder med 10-9.

Spindeln.

Hemma har vi fått ännu ett besök på verandan under dagen. Nämligen spindeln i kan se här ovan. Spindlar är inte mina favoriter men håller de sig utomhus så må det vara hänt. Just den här såg riktigt mordisk ut som ni kan se här ovan.

Senare på eftermiddagen åkte jag och Anneli till Coop för att veckohandla, det var ett tag sedan vi gjorde det tillsammans. Markus hade precis kommit hem från jobb, bara för att duscha och vända och ge sig ut för att träffa två kompisar. Så jag och Anneli fick äta ensamma i kväll.

Men först satt vi en stund på verandan och drack ett glas vin och pratade med Raili en god stund på telefon. Slappade en stund i soffan också för att se på ett par avsnitt ”Ett fall för Vera” innan vi gick över till grannen och vattnade blommor. Himlen var helt fantastisk när vi vandrade dit. Djupt blå rakt upp och ljus röd vid horisonten. En underbar sommarkväll helt enkelt.

Efter midnatt var vi i säng med en god bok efter det att jag svarat lugnade på mejl från USA där vänner oroats över WHO:s felaktiga rapport om att smittan i Sverige inte var under kontroll. Något WHO tvingades ta tillbaka några timmar senare.

Passade på att vattna vår egen gräsmatta och bärbuskar också.

En av Andreas Cromnows bilder.

 104 total views,  2 views today