Intervjuförfrågningar och USA-hjälp

Jag och Ron i Irvine 2019.

Ibland funkar slumpen fint som när Folkbladet i Norrköping ringde och ville skriva om AFU eftersom de upptäckt att det är mycket om ufo i teve just nu. Och så är det, men mest på andra kanaler än SVT och de vanliga. I vilket fall slumpade det sig så bra att jag kommer att vara i Norrköping i morgon så intervjun kommer att genomföras på arkivet där jag ska träffa Anders L.

Fick också en förfrågan från SR om att vara med i ett program på fredag men jag fick tacka nej eftersom jag och Anneli har annat för oss då. De ville prata om Djatlovpasset och de ryska myndigheternas utredning som jag skrev om på DN.se för en vecka sedan. Det går flera tåg.

Under kvällen fick jag mejl från Ron Janix på LA-programmet ”Truth be told” som gjorde en intervju med mig när jag höll tal i Irvine förra året. Ron var på jakt efter folk som ägnar sig åt att undersöka påstådda artefakter med en koppling till ufofenomenen och jag gav honom ett par tips.

Ni kan se oss båda på en bild från intervjutillfället i Kalifornien högst upp i bloggen.

Jag och Markus såg till att garaget blev lite tommare på skräp men första turen till återvinningen lyckades dåligt. Kön var så lång att vi inte ens hade kommit innanför porten. Så vi vände och kastade en del i containrar vid Björkebyskolan och resten körde jag till återvinningen lite senare i dag.

Hemma har jag lagt ut en del nya saker på Tradera i förhoppning om att de ska bli sålda men jag har massor kvar som ännu inte är organiserade. Bland annat denna. Lade också ett bud på en del rymdfrimärken på Ebay som väl är för lågt för att jag ska få dem. Men ville i alla fall testa.

När jag ändå var där tittade jag runt på astronautautografer som jag samlar på men det fanns ingen som jag hade lust att bjuda på. Dyrt! Känns bra att jag köpte de flesta av mina när det fortfarande var billigt. Dessutom har jag fått en hel del av astronauter jag träffat, och då kostar det inget alls.

Visst ser det ut som en person?

Pratade med Tobias i Norrköping om en bild som jag fått skickad till mig och där man ser ett ”mystiskt” ansikte i ett fönster. Jag har ju sett rätt många sådana genom åren. Frågan är ju alltid hur mystiskt ansiktet i själva verket är och om det faktiskt är ett ansikte över huvud taget. Men det här var väldigt tydligt som ni kan se här ovan. Och tankarna går ju till en kvinna med sjuksköterskeuniform på sig.

Nu väntar vi på att få tillgång till originalet och lite uppgifter kring exakt var bilden är tagen. Jag får säkert anledning att återkomma till denna bild.

Eftersom det var fint väder grillade vi hamburgare på verandan. Det blir bara så bra, inte minst då vi gör dem på högrev som vi gjorde i dag. Lunchen var mera somrig med sill och färskpotatis. Rätt oslagbart.

Jag har ju släppt min stalker sedan länge eftersom hans dystra liv rullar på i ett slags ekorrhjul som han inte tar sig ur. ”John Doe” (Thomas Nordholm) har däremot inte släppt mig har jag fått veta. Thomas skriver om mig och sådant som hör samman med det jag gör i princip varje dag har jag fått veta av kamrater som är oroliga för hur det ska sluta. Normalt? Det får mina bloggläsare själva bedöma.

Men nu har han tagit sina lögner ytterligare ett steg då han påstår att jag inte skriver mina böcker själv utan sammanställer vad andra, utländska, författare redan har skrivit. Nu har ju den gode Thomas aldrig läst något av mig (vilket självklart inte hindrar honom från att fabulera kring det) men man kunde ju tycka att karln skulle ha ett slags anständighetsgräns. Men varför kolla fakta när det är så mycket enklare att bara hitta på? Att ljuga om andra kan dock bli problematiskt för den som gör det.

Framåt kvällen fick jag mejl och meddelanden från flera personer som sett märkliga ljuspunkter på himlen. Men som så ofta saknas viktiga uppgifter som gör att man kan försöka hitta en förklaring till händelsen. Och ska vi vara ärliga så är det väl inte ljuspunkter som för ufogåtan mot ett svar?

Jag har också börjat på en artikel på engelska som en redaktör i USA har bett mig om. Hoppas bli klar med den om ett par veckor. Och så avslutade jag kvällen med att skriva lite på min egen bok. Ska bli mera fokus på den under den närmaste tiden, i alla fall då jag och Anneli inte har andra planer.

Kom i säng hyfsat tidigt. Efter midnatt sedan jag fått en länk till en pratglad killes Youtubefilm som visade ett intressant naturfenomen. Kommer i slutet om ni klickar på länken. Dessutom skickade en Facebookvän en film som visade ett lysande föremål som han tyckte blinkade. I själva verket var det kameran som råkade få till skärpan en kort stund vilket fick det att se ut som om det blinkade till.

 150 total views,  3 views today