månadsarkiv: juni 2021

Packar upp böcker och gör klart UFO-Aktuellt

I dag var det två saker som gällde (men det blev fler): Det ena var att packa upp tio flyttkartonger med böcker från vår Skåneresa och placera om dem i kassar för att de ska gå att hantera utan att man måste be om bärhjälp. Eftersom jag skulle lämna tillbaka hyrbilen före 10 gick jag upp 07.30 och började jobba med att tömma bilen – och Markus var med och lyfte.

Så efter en stund stod det tio lådor med böcker som ska till Thomas Anderssons antikvariat i Uppsala i garaget och fyra lådor med blandat material inne i hallen, fyra lådor med paranormal litteratur utanför dörren och ett gäng kassar i källaren.

När allt var inburet körde jag och Markus till OkQ8 och lämnade tillbaka lastbilen och det var skönt att det var fixat.

Hemma igen har jag jobbat på med att sortera och tömma växelvis med att jag skrivit artiklar till UFO-Aktuellt och redigerat de sista fyra och en halv sidorna. Peo Wärring som skulle lämna ett bidrag till en av dem höll tiden och lämnade artikeln före lunch.

Som ni kanske förstår handlar allt om den nyss offentliggjorda UAP-rapporten. Det blir nio sidor totalt med olika vinklar på Pentagons ufoarbete. Till detta har också flitige Roger Glassel bidragit.

Det tog ett antal timmar att få ordning på allt. Jag läste om rapporten en gång till och skrev en helt ny text utifrån det jag tidigare publicerat på DN.se.

Under dagen fick jag en intervjuförfrågan från en kvinna som skriver för en gratistidning. Hon hade hört mig i flera poddar och skrev att hon gillade min sansade men samtidigt öppna attityd och det är roligt att så många nämner just den kombinationen. Allt fler börjar inse att UFO-Sveriges nyfikna attityd till ufofenomenen är den enda riktiga vägen.

Fick också en förfrågan från en amerikansk journalist som bad mig att skriva min tolkning av kongressrapporten och dessutom ett mejl från en svensk författare som ville ha en skriftlig kommentar om Vallentunavågen 1974 för en bok han jobbar med. Så det fick han.

Under dagen publicerade Anders Bolling sin intervju med mig på Spotify och där kan ni höra oss prata ufo och liv i rymden i 59 minuter. Vi hade ett trevligt samtal som jag hoppas ska smita av sig på lyssnarna också. Och Anders hade dessutom en kamera på så om ni vill kan ni lyssna och se vårt samtal också. Podden heter Mind the shift.

Lyssna på Spotify.

Lyssna och titta på Youtube.

När Anneli kom hem hade Markus kört en massa skräp till tippen och dessutom åkt och handlat. Jag blev kvar inne och skrev och vid midnatt hade jag fått det sista korret på nästa UFO-Aktuellt från Stefan och kunde skicka över allt till Håkan Ekstrand så att han kan slå ihop tidskriften med den norska och skicka till tryckeriet.

Det andra stora sorteringsjobbet här hemma, vid sidan av boklådorna, var att gå igenom fyra kassar med kryddor och annat från Railis kök. Sådant som hon inte behöver när hon kommer att få hjälp med all mat på Ullerås. En hel del hade gått ut för länge sedan men en del annat sparar vi och använder själva.

Kvällsmaten blev grillad kyckling med potatissallad framför ett avsnitt ”Seinfeld”, aldrig fel. En stund efter 01 blev det sängen.

 200 total views