Dagsarkiv: 18 juni 2021

Mycket nu och fint av Sverige!

Länken lite längre ner om ni vill lyssna.

I dag publicerades intervjun med mig från i går när jag blev intervjuad i Norrköping Lounge. Ni kan lyssna på den här. Jag brukar aldrig lyssna på intervjuer med mig själv men eftersom den här spelades in som om den vore en direktsändning så vet jag att den blev bra.

Under dagen fick jag också ett mess från vännen Eva som är Kinakännare och givetvis intresserad av böcker om just Kina. Något som jag försöker hjälpa till att underhålla. Så när jag stöter på en boksamling och det finns böcker om landet i öster så skickar jag bilder på dem till Eva som får välja och vraka.

Eva Aggeklints artikel.

De hon vill köpa får hon till ett billigt pris och pengarna går givetvis till AFU. För en tid sedan hörde hon av sig och undrade vad jag kände för att hon skrev en artikel för tidskriften FokusKina med rubriken ”En häst en Svahn och en himla massa böcker”. Ett slags krönika om våra gemensamma boksamlingsprojekt där Eva bidrar till AFU och jag förser henne med litteratur om Kina. Fast det senaste bidraget var en tavla med en häst – därav rubriken.

P4 Radio Skaraborg.

Under dagen upptäckte jag genom Jennie i UFO-Sverige att Radio Skaraborg, som intervjuade mig för några dagar sedan, hade gjort superlokalvinkeln på Crazy Pictures nya film ”UFO Sweden”. Lite överraskande men himla kul!

Lyssna gärna på Olle Tholéns intervju i P1!

Mesta tiden av dagen har gått åt till att skriva och färdigställa ytterligare två uppslag i UFO-Aktuellt och sedan skickade jag iväg de 23 sidor som nu är klara till Stefan som nu ska läsa korr. Men jag har också skrivit klart en artikel för DN som jag lade in i vårt publiceringssystem och som nog kommer att publiceras i morgon.

Mums!

Anneli och jag har ätit på veranda två gånger i dag. Andra gången blev det sill och potatis, smarrigt! Och premiär för i sommar faktiskt. Vi klämde faktiskt två burkar matjes vilket var perfekt. Markus var inte hemma utan hade gett sig av till Niklas för att se på Matchen, ja Sverige mot Slovakien i EM. Och vi såg givetvis också på den.

Som vanligt har man en klump i magen när Sverige spelar men i dag försökte laget anfalla och lyckades faktiskt då och då med att skapa farliga lägen. Det kändes himla bra att allt det defensiva var som bortblåst och att flera av de svenska anfallarna hade piggat på sig. Vinst blev det efter en straff som Emil Forsberg smackade in.

Det har blivit en blandning av fotboll på teve och jobb framför datorerna under dagen. Det fina vädret utanför dörren bevittnade jag mest på avstånd.

Under dagen ringde ett ufovittne från trakten av Lit utanför Östersund som jag talat med tidigare och även nämnt i bloggen. Han hade sett fyra parallella linjer, som rörde sig i par, på väg ned från himlen. Nu trodde han att han hittat ytterligare ett vittne berättade han.

Jag och Anneli avslutade kvällen med fotboll och så fick jag ett mejl från Försvarsmakten som jag var tvungen att ta tag i. Men sedan blev det sängen en god bit före midnatt.

 201 total views