Skrivardag igen och rena sommaren


Vaknade vid 06 och kunde inte somna om, så kan det gå när man lägger sig före midnatt. Ute sken solen och det skulle bli en riktigt härlig dag vilket vi inte minst märkte när jag och Markus åter placerade stolarna, som vi använt på festen, på tredjevinden där de hör hemma.

När vi ändå var ute plockade vi upp en drös kottar som granen producerat och såg till att de kom till komposten.

Annars har jag suttit och skrivit i dag också. Kapitlen jag jobbat på i dag har handlat om lyktgubbar och utomjordingar. Och som vanligt hittar jag en hel del annat som går att smyga in i redan klara eller påbörjade kapitel. Det blir en hel del springande upp och ned i trappan då alla böcker jag behöver befinner sig i källaren.

Resultatet har blivit att 17 kapitel är klara och 9 påbörjade. Fortsätter i morgon men då väntar också badminton och teater med Anneli och Markus.

Det blev en liten utflykt till posten där jag passade på att fyllnadshandla lite också så att jag kunde göra wienerkorv med potatismos till mig och Markus i kväll då Anneli var ute på vift. Vi lyckades klämma i oss tio korvar och satt sedan kvar som sänkta sälar i soffan.

Jag plockade upp de senaste rymdfrimärkena och gick igenom mina album för att se om det var några nya. Hann bara med tio blad eller så men det blev faktiskt en del nytt i den sändning som jag fick från Ole senast.

Pratade också med Håkan E och fick veta att UFO-Aktuellt nu var plockat i kuvert och kommer att skickas ut i morgon. Det går också iväg ett gäng tidningar till dem som ännu inte prenumererat om för att få dem att hänga på igen.

När Anneli kom hem var klockan 22.30 och Markus hade precis lagt sig eftersom han ska upp i ottan i morgon. Jag hängde på Anneli till sängen för att läsa lite som jag behöver för bokskrivandet.

 518 total views,  1 views today