Nytt avsnitt av ”Mysteriejakten”


I dag var det dags för det andra avsnittet i min och DN:s serie ”Mysteriejakten med Clas och Emma”. Och även den här gången handlar det om ufo. Det första har fram till i dag setts av 42.300 tittare. En bra siffra.

Titta på avsnittet här!

Bilden ovan visar hur det nya avsnittet presenterades på DN.se under tisdagskvällen. Serien är gjord i sex delar och kommer att fortsätta publiceras varannan tisdag. Nästa gång blir den 7 maj.

Som vanligt startade jag dagen med att jobba på med den engelska översättningen av AFU-boken. Hann till och med kapitel 47. Och att äta lunch med Anneli. Markus hade stuckit till banan för att jobba som tränare åt en av sina kunder.

Passade på att ringa Anders Persson som fyller år i dag också. En god vän som alltid ställer upp och hjälper UFO-Sverige trots att han slutat flera gånger. Nu är det inte så lätt att sluta i den här föreningen eftersom vi har rätt trevligt ihop! Och där passar Anders in perfekt. Nu hoppas jag att Anneli och jag ska hinna besöka honom i Hällevadsholm under sommaren. Inte minst för att få testa hans nya biograf!

När jag kom till jobbet var det dags att gratta en annan kamrat – fast i efterskott. För Adam Svensson och jag har gått om varandra sedan han fyllde 40 för mer än en vecka sedan Nu fick han en flaska vin och ett grattis på riktigt.

Hade ett kort möte med min skyddsombudskollega Thomas på jobbet också och skrev ihop en rapport åt honom som han ville ha lite framåt natten.

Stefan lämnade en hel bunt genomgångna kapitel till AFU-boken under kvällen som jag får ta tag i i morgon förmiddag.

Kvällen fylldes annars av Sri Lanka-attentaten, skogsbränder och lite Trump. Hann i alla fall iväg med Björn till Lilla Asien för en matsittning med Staffan – ni kan se oss här nedan.

Har också fortsatt läsa ”De odödliga” som fortfarande fångar mig. En bra bok på denna ”Bokens dag” som det faktiskt är i dag.

När jag kom hem gjorde jag en snabb genomgång av de 20 kapitel som Stefan skickat mig under kvällen. Rätade ut några frågetecken och skrev en lapp om att lägga in dem på sidorna i Indesigndokumentet i morgon. Betalade en räkning och
fixade lite annat innan det blev sängen.

Nu går jag av skiftet.

Jag, Björn och Staffan.

 453 total views,  1 views today