Sorteringsjobb och förberedelser

Ny tidskrift.

I dag har jag suttit i fyra timmar och sorterat digitala filer i datorn. Och jag blev ändå inte klar. Ett trist men viktigt arbete för att kunna ta till vara på all information som strömmar in till mig.

Jag passade också på att ringa en kvinna i Örnsköldsvik som fotograferat ett häftigt isfenomen där vackra formationer som rena penseldragen hade bildats under den kristallklara ytan.

Nya.

Framåt dagen gick jag över till Gunnar för att be om hjälp med att byta två kranar i tvättstugan och det gick bra. Skönt att få det gjort. Men vi skulle behöva byta också en tredje så den står på tur.

Fick en ny tidning på posten i dag, ni kan se den högst upp här i bloggen. Den heter Menneske & mysterie och ges ut av Klaus Aarsleff i Danmark och tar bland annat upp forntida mysterier men också paranormala fenomen och en del ufo. Klaus och jag har kommit överens om att byta tidskrifter så han kommer hädanefter att få UFO-Aktuellt.

Och så filmade jag av de 90 julkort jag och Anneli fått i jul och nyår för att tacka alla som har bemödat sig att skriva till oss. Tack igen!

Framåt kvällen såg jag och Anneli på del två i SVT-serien om KKK. Inte så muntert eftersom det gav en bild av hur de högerextrema i USA fortfarande drivs av en del av klanens ideal. Skrämmande.

Efter programmet fick jag ett samtal från en gammal UFO-Sverigemedlem som berättade hur han mött flera inom vården i en stad i Sverige som försökt övertyga en person om att inte ta vaccin eftersom det skulle förändra generna och göra att George Sorors och Bill Gates kan ta över världen. Även om själva idén är väldigt långt bort från verkligheten så får sådana tankar alltså direkta konsekvenser på den samma.

Det är rätt ofta numera som man känner en isande rädsla för hur en del av människosläktet tänker och tror.

Sist på kvällen tittade jag på slutet av ”Sagan om konungens återkomst” tillsammans med Markus.

Efter midnatt diskuterade jag ett nyinkommet fall med Johan och Kenth på Rapportcentralen. Ska ringa observatören i morgon så får vi se vad det ger för information.

Kom i säng 01.

 113 total views,  1 views today