Dagsarkiv: 13 september 2021

Ny bok från belgisk ufovän

Ny bok på posten i dag.

Förmiddagen ägnade jag åt att jobba vidare med nästa nummer av UFO-Aktuellt, mest med min egna artikel om Lars Thörns klassiska ufobild som fyller 50 år i år. Jag var ju hemma hos Thörn i somras och intervjuade honom om den mycket omstridda bilden. Det blir ett antal sidor i nummer 3 av tidskriften.

Har också fortsatt jobba med den kommande fältundersökarkursen innan jag gick över till att planera för ett större jobb som jag ska göra på tisdag.

I dag har jag varit ensam hemma eftersom Anneli åkte till jobbet. Så då blir det en del sittande vid datorn. Tog mig ut för att hämta posten (varmt) och där låg en bok från min vän Wim van Utrecht som är en sann forteansk undersökare. Ni kan se den här ovan. Den ska bli riktigt intressant att läsa.

En annan bok som ska bli intressant att läsa är Luis Elizondos kommande bok om hans erfarenheter under sin tid inom det amerikanska försvaret och vad han då fick veta om ufofenomenet. Boken ska ges ut av förlaget William Morrow som ägs av Harper Collins, skriver Hollywood Reporter.

Elizondo lovar läsarna uppgifter som får ”stora konskvenser för mänskligheten”. Man undrar vad det kan vara.

Satsade också en halvtimma på att leta bilder åt en kamrat som skriver på en bok om kontaktpersoner. Mejlade iväg ett antal och plåtade av en serie diabilder som jag har här hemma. Där var en del av bilderna inte märkta så jag måste ägna lite tid åt att försöka identifiera personerna på dem. Det går bli vid ett senare tillfälle.

När jag väl kom iväg till jobbet var det med en del papper som skulle läsas på vägen. Mest covidrelaterat. Och väl framme så hade jag ett längre samtal med Sveriges vaccinsamordnare Richard Bergström som syftade till att ge mig en del bakgrund inför en intervju jag ska göra i morgon.

Mycket av min jobbkväll gick ut på att förbereda morgondagen men det blev ett antal artiklar (fyra) skrivna också. Och så gick jag till Wang Sushi, nyrenoverat, och hämtade en 17-bitars sushi. God.

Hem efter 01 med en av mina kända chaufförer vilket borgade för ett trevligt samtal hela vägen.

Loading